Lykkekåringen som finnene topper gjennomføres av FN, og inneholder rangeringer av nasjonal fornøydhet, basert på data fra Gallup World Poll. Gratiskurset i Finland arrangeres i perioden 12. til 15. juni i år.

Naturen viktig

Det finske masterclass-programmet «Finn din indre finne» avholdes på det luksuriøse feriestedet Kuru, i Saimaa sørøst i Finland, dypt inne i et fenomenalt skog- og innsjø-landskap. Her får deltakerne muligheten til å fordype seg i regionens fenomenale natur, samt lokal mat, musikk og mer.

LES MER: Finland igjen på topp som verdens lykkeligste!

Hver deltaker vil bo i en privat villa omgitt av furuskog og flott utsikt, ikke overraskende inkludert en privat badstu samt spa. Underveis skal du være med og utforske innsjøene rundt anlegget, «tilbringe kvalitetstid med naturen», rett og slett,  og således oppleve essensen av finsk lykkekultur. 

Rik tilgang til natur er blant faktorene finnene forbinder mest med lykke – som dermed er et sentralt element i masterclass-kurset.

Utfordring 

Reisen og overnatting på Kuru Resort er gratis for de som blir plukket ut til å delta. Den eneste haken er at deltakerne må godta å bli filmet under hele besøket av Visit Finland, til bruk i reklameøyemed. 

Den som ønsker være med må fylle ut et søknadsskjema på nettstedet Visit Finland. I tillegg må du fullføre en utfordring i sosiale medier ved å lage innhold på Instagram eller TikTok, samt gi en forklaring på hvorfor du ønsker å delta i opplegget.

Innlegget må deretter deles med hashtags #FindYourInnerFinn og #VisitFinland for å komme i vurderingen for kurset, som du kan lese mer om HER! ©