Podcasts

NO

Høsten 2013 ble redaktør Bjørn Moholdt intervjuet av NRKs Rikke Eckhoff om reisereportasjen som sjanger, og hvor, hvorfor og hvordan vi reiser. Hvor mye har endret seg på syv år?

NO

Hvordan skal vi fortsette å reise, i en verden i klimakrise? Og er reiseliv og bærekraft i det hele tatt forenlig? En av dem som nå jobber nettopp med disse spørsmålene kan forhåpentligvis gi noen svar.

NO

Da tusener av turister flyktet fra brannene på Rhodos fikk turoperatørene en enorm utfordring i fanget. Er det mulig å forberede seg til noe slikt? Vi har snakket med en som sto «bak skranken».

NO

Stemmer det at Andalucia i Spania en gang tok opp i seg det mange mener er mangelvare idag – respekten for hverandre, kulturer og religioner? En ny ebok gir noen svar på det.

NO

Flere flyselskaper melder om gode tall. Hva betyr det for oss, og blir det et prisras ut over høsten? Vi har snakket med eksperten.

NO

Sense of place – eller stedsfølelse på godt norsk – er den fotografiske «merverdien» som hever bildene ut over ren avbildning. Roger og Bjørn forteller om hvordan de nærmer seg denne viktige delen av reisefotografiet, og hvordan du «besjeler» bildene dine med det lille ekstra som gjør at de skiller seg ut fra mengden.

NO

I et par tiår skrev Helge Baardseth reisereportasjer på blankt papir. Selv fant redaktøren av Vagabond reiseinspirasjon i bøkenes verden. Den tiden er slett ikke forbi.

NO

Mens regnet stedvis plasker ned i nord opplever Sør-Europa sin varmeste sommer noensinne. Men er det så ille som nyhetene vil ha det til? Vi har snakket med en som bor midt i varmebølgen i det sørlige Spania.

NO

Tog24 er et nytt tilbud til norske togreisende, et nettsted som tar både næringen og de reisende på alvor. Redaktør Frode Pedersen forteller her om åpenbaringen som ga ham ideen til satsingen
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category