Podcasts

NO

Også i sommer kommer mange til å reise nordover i vårt langstrakte land. Og nå foreligger boken «Eventyrlige opplevelser i Nord-Norge», som vil inspirere enda flere til nettopp det. Hva er det med Nord-Norge som fascinerer så sterkt?

NO

En fersk undersøkelse bekrefter at pandemien har påvirket reisevanene våre – på flere områder. Den har likevel ikke stoppet oss fra å reise, snarere tvert imot. Men på en annen måte, ifølge Norges største privatreisebyråkjede.

NO

Antallet bobiler har doblet seg de siste ti årene. Hva får ti-tusener av nordmenn til å ta landeveien fatt med «hotellet» på ryggen? En prat med bobil-ekspert Geir Svardal gir noen svar.

NO

Finn Reise utgjør nå en viktig del av vår reiseplanlegging. I denne podden forteller kommersiell sjef Terje Berge om nettstedets suksess som formidler av alt fra leiebiler til flyreiser – og hva som skjer fremover.

NO

Med nye reisemønstre, høyre priser og påholden pengebruk – hvordan ser den typiske feriereisen ut for nordmenn i 2023? Vi har snakket med bransjeveteranen Astrid Haug.

NO

Den nye og kritikerroste filmen «The Banshees of Inisherin» tok oss til Aran-øyene vest i Irland – et sted som skapt for filmlerretet.

NO

Lavprisselskapet Flyr er historie. Hvordan vil det påvirke hvor og hvordan vi reiser de kommende månedene? Eksperten gir oss noen svar.

NO

Siri Løining har trukket i trådene på flere storslåtte hotellprosjekter i Oslo – senest byens nye storstue Sommerro. Nå foreligger boken om Stordalen og co sitt elleville prosjekt, som vekker begeistring langt utenfor landets grenser.

NO

Nesten på egenhånd etablerte Tove Voss elvecruise som en nytt fenomen her på berget – en ferieform som fortsatt er i sterk utvikling om vi skal tro den erfarne damen.

NO

Verdens største turoperatør har plassert seg i førersetet når det gjelder bærekraftig reiselivs-utvikling. Hvordan vil vi som reisende til å merke det? Og er vi så ivrige etter å komme oss på tur som mange vil ha det til?
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category