Podcasts

NO

Året var 1975, og nærmest over natten var batteridrevne ur i ferd med å utradere en nesten 500 år gammel tradisjon. En hel region – for ikke å snakke om et lands stolthet – lå i vektskålen.

NO

Det er nord i landet Portugal oppsto som nasjon. Lise Lotte og Bjørn dro dit for å bli mer kjent for et område av Europa som stadig flere får øynene opp for.

NO

Lise snakker om elbilturen gjennom Europa sist sommer, mens Bjørn gir noen råd om hva du bør tenke på om du skal leie bil.

NO

Byen i lagunen har testet ut inngangspenger. Er det én måte å bevare en av verdens flotteste – og mest besøkte – reisemål på?

NO

Beliggende både i Europa og Asia er Istanbul en eneste stor konfekteske av opplevelser. Bli med til en by som aldri slutter å fascinere.

NO

Det har aldri vært mer spennende med tog – og flere muligheter. I denne podkasten reiser vi litt rundt i Norge og tar turen videre rundt i Europa for å se hvor du kan legge togreisen denne sommeren.

NO

Bør vi feriere i Dubai eller andre land vi ikke liker å sammenligne oss med? Journalist og blogger Elizabeth Lingjærde har bodd i Emiratene, og har mange tanker om hva vi som reisende bør tenke på når vi reiser til land vi anser som tvilsomme.

NO

Mange tok bilen fatt da flyene ble satt på bakken. Men det var ikke bakgrunnen for hvorfor dagens gjest – på tampen av pandemien – valgte å reise igjennom Europa – i en liten Fiat 500.

NO

Få kjenner Den evige stad bedre enn Catharina Maria Bugge. I denne podkasten guider hun oss gjennom Romas gater og mer ukjente severdigheter.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category