Podcasts

NO

Flere flyselskaper melder om gode resultater om dagen. Hvordan påvirker det vår fly-hverdag, særlig nå når våren og sommeren står for døren. Vi har snakket med eksperten.

NO

For 30 år siden ble Lillehammer og store deler av østlandet satt på hodet. Hvordan preget OL-festen Mjøsa-regionen, og hva står de igjen med idag?

NO

Da de første turistene kom til Norge for mer enn 150 år siden var vi knapt klare til å ta imot dem. Hvem var de, og hvorfor i alle verden kom de til denne steinura i nord? Hvem var de, og hvorfor kom de til denne steinura i nord? Kulturhistoriker Bjarne Rogan kan gi noen svar

NO

Vinteren byr fenomenale muligheter for utenførs-fotografi. Samtidig byr snøen på flere utfordringer. En prisvinnende ekspert viser oss vei.

NO

Vi blir stadig flere single, og for mange som bor alene er det utfordrende å reise ut i verden. Men alene på tur byr også på spennende muligheter!

NO

Historiefortelling i bilder er en morsom, men krevende øvelse. I denne podden snakker Roger og Bjørn om hvordan de utformer sine historier til bruk i egne kanaler og ulike publikasjoner – samt om hvordan kjente fotografer har løst denne oppgaven.

NO

På denne tiden av året er Kanariøyene nordmenns absolutte favorittreisemål. Der handler det mest om sol og strand, men øyene har veldig mye annet å by på – ikke minst for den aktive.

NO

Et nytt reiseår står for døra, men hvor skal vi dra? Vi har sett litt i glasskula – og funnet et par reisemål og trender som kan komme til å prege 2024.

NO

Da Gullaug Pless dro alene på pilegrimsreise i Spania befant hun seg utenfor komfortsonen. Hadde hun tatt turen om hun visste om utfordringene som lå foran henne? Bli med på en litt annerledes reise.

NO

Forfatter og rådgiver Hilde Sæterøy Palladino spiller på mange strenger. Men kjernen i hennes virke handler om betydningen av det å reise. Hvorfor er det så viktig? – Å befinne seg på randen av det ukjente gjør noe med deg, sier hun blant annet i denne samtalen.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category