På de tre reisemålene vil Ving ifølge en pressemelding tilby hoteller med sentral beliggenhet og flytilbud med fleksible reiselengder, året rundt. 

Polen i farta

Satsingen kommer samtidig med en undersøkelse fra arbeidsgiver-organisasjonen Virke*, som viser at fire av ti planlegger en weekendtur til utlandet i 2024.

LES MER: Italia er vår matfavoritt!

Ifølge Vings landsjef Marie-Anne Zachrisson befinner flere av hotellene de tilbyr på Tripadvisors toppliste.

– I Valencia har vi flere hoteller med takterrasse og basseng. Med direktefly og våre fleksible pakkereiser blir reisen både enkel og prisgunstig, mener hun.

LES MER: 10 spanske matretter du må prøve!

Bare det siste året har antallet Ving-bestillinger til polske reisemål økt med 39 prosent sammenlignet med samme tid i fjor. Etter suksess med Krakow, Gdansk, Sopot og Warszawa satser turoperatøren nå på enda et polsk reisemål. 

Wroclaw er en av Polens eldste byer, kjent for sine vakre torg og rike historie. Her finnes det et godt utvalg av underholdning med spennende museer, barer og restauranter.

Velkommen nyhet

Som Spanias tredje største by blir Valencia Vings 80. reisemål i Spania og det 18. på det spanske fastlandet. Kystbyen kan ifølge pressemeldingen «tilby en perfekt kombinasjon av kultur, shopping, god mat og solfylte strender. Med trikk kan man enkelt besøke den gamle bykjernen, Ciudad Vella, og oppleve historiske severdigheter».

LES MER: Turgleder i Dolomittene!

Samtidig er interessen for Italia økende blant Vings gjester. 

– Lanseringen av Bergamo i Lombardia er en svært velkommen nyhet og vil nå inngå i Vings reiseprogram sammen med populære reisemål som blant annet Bologna, sier Zachrisson. Ifølge henne kan Bergamo friste med «historiske bygninger, kulinariske opplevelser og unike utflukter». ©