TIL SYDEN: Om pandemien er på hell da kan du fly til Kypros med Wizz Air i mai. (Foto: Bjørn Moholdt)

Wizz Air til Syden fra Norge

NO

SHARE THIS ARTICLE

26/01/2021

Utskjelt og omstridt – Wizz Air ruller ut flere ruter i Norge, denne gang til klassiske Syden-reisemål i Hellas, Kroatia, Spania og Kypros.

Tirsdag lanserte selskapet i alt fem nye reisemål fra Oslo – til Larnaka på Kypros, Gran Canaria og Alicante i Spania, Chania i Hellas og Spilt i Krotia. De første flyvningene går av stabelen 14. mai.

– Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før, sier Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air, i en pressemelding.

Med dette går Wizz Air inn i et rutenett som de vet er populære blant norske reisende, og ifølge Wizz Airs konsernsjef, József Váradi, stopper det ikke der. På en digital pressekonferanse tirsdag understreket han at dette bare er første steg i en bredere satsing i fremtiden.

Med de nye rutene opererer nå Wizz Air nå med 20 ruter innen og til og fra Norge. Det har vært visse reduksjoner på de nye innenriks-rutene i Norge etter lanseringen i fjor. Det skyldes ifølge selskapsledelsen på ingen måte kritikken fra ulike hold. Wizz Air har ifølge Váradi tvert imot en langsiktig og offensiv strategi med sin norgessatsing.

Her er de nye rutene:

RuterAntall avgangerStarterPriser fra
Oslo – AlicanteMandag, onsdag, fredag14. mai 2021329 NOK
Oslo – ChaniaTirsdag, lørdag15. mai 2021329 NOK
Oslo – LarnakaMandag, fredag14. mai 2021329 NOK
Oslo – Gran CanariaTirsdag, lørdag15. mai 2021389 NOK
Oslo – SplitTorsdag, søndag6. juni 2021279 NOK
Bjørn Moholdt - Writer and photographer. He is restlessly traveling the world in search of inspiring stories that will nudge you as a traveller in the right, sustainable direction.

SIGN UP TO OUR​

newsletter