Det er strømmetjenesten selv som melder om nyheten.

Fryder seg

Ifølge HBO og turistmyndighetene i Thailand skal innspillingen begynne i februar, i Bangkok og på Phuket og Ko Samui.

Selv om resultatet ikke blir å se på skjermen før i 2025, er turistbransjen i Thailand allerede i ferd med å ruste seg til innrykk i samarbeid med HBO, ifølge nyhetstjeneste CNN.

LES MER: Et Thailand i miniatyr!

– Vi er beæret over at vårt land er valgt som innspillingssted for den etterlengtede tredje sesongen, sier Thapanee Kiatphaibool, sjef for den thailandske turistmyndighetene Tourism Authority of Thailand i en pressemelding.

Tilbake i sesong 3

De to foregående «The White Lotus»-sesongene, innspilt på Hawaii og Sicilia, ble svært populære, og salget av reiser til de to reisemålene tok fullstendig av i kjølvannet av strømmingen. Ifølge en pressemelding fra reisearrangøren TUI er det å følge i Hollywood-serienes og -filmenes fotspor en av reisetrendene som forventes forsterket i 2024.

I tredje sesong av den mørke satirekomedien har HBO på ny byttet ut hele rollebesetningen, slik det også ble gjort fra første til andre sesong. Med ett unntak: Natasha Rothwell vender tilbake til rollen som Belinda, spa-manageren seerne møtte i førstesesongen fra Hawaii. ©