Ifølge en pressemelding kan Oslo tilby besøkende «en vinnende blanding av moderne arkitektur, grønne parker og kulturelle høydepunkter – som det berømte operahuset. Byen ligger også attraktivt nær naturen – fjorder, skoger med mer – og har en livlig kulinarisk scene».

Pittoresk by

SWISS vil også tilby nye sommertjenester på sine eksisterende ruter mellom Genève-København og Genève til Stockholm. 

LES MER: Genève under overflaten!

SWISS beskriver København som en by som gleder besøkende «med sin imponerende blanding av moderne skandinavisk design, historisk arkitektur og avslappet atmosfære ved vannet. Stockholm på sin side «er et pittoresk sted fordelt på 14 øyer, godt bevarte kongelige palasser og historiske gater i gamlebyen.» 

Bremen, som SWISS allerede flyr til på vinteren fra Zürich, blir nå videreført på sommeren. 

Flere flyvninger

Den nordtyske byen er ifølge SWISS’ pressemelding «en gammel by med historiske severdigheter som Roland-statuen og dens sagnomsuste bymusikere, sammen med en livlig kunst- og kulturscene. Den er attraktivt plassert ved elven Weser og har omfattende shopping- og spisemuligheter».

LES MER: Verdens beste byer å bo i!

Som tidligere annonsert hektes også Cluj-Napoca i Romania og slovakiske Košice på SWISS’ kortdistanse-nettverk til sommeren. 

Det kommer også flere flyvninger mellom Zürich og ulike eksisterende europeiske reisemål inkludert Alicante, Madrid, Napoli, Venezia og Vilnius, samt Athen, Brindisi, Brussel, Catania, Malaga, Palma og Valencia. ©