Visit Norway hjelper for tiden norsk reiseliv ved å markedsføre Norge som ferieland rettet mot landets egne innbyggere. Blant annet skal de lage fem filmer for bruk i sosiale medier (SoMe) som skildrer unike forhold mellom mennesker i Norge og hva de gleder seg til å gjøre sammen med andre i tiden som kommer.
Nå søker de etter de som vil bidra med en personlig videohilsen til en eller flere personer du gleder til å se igjen og gjøre fine ting sammen med. 

Visit Norway håper mange osloboere melder sin interesse. Hvem gleder du deg til å se igjen, og hva vil du dele med han/hun/dem når dere treffes? Hva liker dere å gjøre sammen? Er det kanskje et spesielt sted du vil reise til med den personen?

Slik melder du deg på castingen
1. Lag en kort presentasjonsvideo av deg selv (maks ett minutt).
2. Finn frem gamle og nye bilder av deg og personen(e) du gleder deg til å se igjen og vil sende en hilsen til.
3. Lag en personlig videohilsen (minimum ett minutt/maksimum tre minutter) til den/de du vil se igjen, der du forteller om forholdet deres og hva du ser frem til å gjøre sammen med dem. Du snakker direkte til den som skal få hilsenen, og du kan filme akkurat der du vil. Film i horisontalt format om mulig.
Materialet sender du til elisabeth.bekkevard@gmail.com med navn, alder, bosted og telefonnummer. Om filene er for store, kan du sende materialet via WeTransfer.
Innsendingsfrist: Så snart som mulig, senest 14. mai

Eventuelle spørsmål om castingen sendes til elisabeth.bekkevard@gmail.com.

Annen praktisk informasjon 
Visninger: kun sosiale medier (1-2 mnd visning)
Honorert etter avtale
Hvem: Alle typer mennesker og aldre, ca. 12–65 år
Opptakssted: Der du bor
Opptaksdatoer: 13.–22. mai (én dag i dette tidsrommet for hvert sted) ©