Den norske cruise-aktøren har ifølge en pressemelding identifisert seks nordamerikanske reiseruter som den mener er perfekte for «digitale nomader».

FLYTENDE LUKSUS: MS Roald Amundsen frir nå til de som kan jobbe «hvorsomhelst fra».

Til Alaska

Med det retter de markedsinnsatsen mot en gruppe gjester som kan ta arbeidet med seg på reisen – om det er til lands – eller som i dette tilfellet – til vanns.

– Den ultimate «jobb hvorsomhelst fra»-opplevelsen, sier selskapet om satsingen.

Om timeplanen din er fleksibel kan du med Hurtigrutens wifi-oppsett jobbe fra lugaren eller i noen av de åpne felles-områdene, ifølge pressemeldingen. 

Når du ikke jobber kan du utforske spennende nasjonalparker som Redwood og Acadia, eller oppleve bjørnetitting i Katmai nasjonalpark.

Til gullrush-byen

Hurtigruten-tilbudet retter seg spesielt mot et åttedagers-cruise i mai 2022, som skal ta reisende langs Stillehavskysten fra San Diego til Vancouver. Skipet MS Roald Amundsen beskrives ifølge reklamen som «et intimt hybriddrevet skip med evighetsbasseng, badstue og utendørs løpebane».

Cruiset har en prislapp 2931 dollar (26 180 kr), som inkluderer frokost, lunsj og middag og flere stopp underveis, som Santa Barbara.

Om du foretrekker østkysten av USA legger Hurtigruten her opp til en åtte-dagers reiserute til vel 2800 dollar (ca. 25 000 kr), som i september neste år tar reisende fra Boston til Halifax via Cape Cod.

Det er også planlagt en 18-dagers tur 22. juli i 2022. Her får passasjerer besøke gullrush-byen i Nome, Alaska, før de drar videre gjennom flere av fjordene i delstaten via Aleutene og Kodiak ned til Vancouver i Canada.

Prisene for dette cruiset må du ut med 9 464 dollar – rundt 84 500 kroner. ©