Metavers* er en annen betegnelse på virtuell virkelighet, og innenfor denne teknologien er det nå mulig å oppleve luksuscruise i sofakroken. Det er operatøren Celebrity Cruises som med sitt metavers tar deg med på tur til reisemål som Santorini i Hellas, Tokyo i Japan og Alaska.

Med på tur

Som det første cruiseselskapet i verden lanserer Celebrity Cruises en fullstendig virtuell cruiseopplevelse i metavers – «Wonderverse». Den nye teknologien gjør det mulig å oppleve luksusskipet Celebrity Beyond i metavers allerede før avgang og besøke noen av destinasjonene skipet er innom, slik som Santorini, Tokyo og Alaska.

Med den nye teknologien får passasjerene en virtuelle opplevelse av cruiseselskapets nyeste skip, Celebrity Beyond. Her får du også møte skipets kaptein, Kate McCue, samt en av designerne, Nate Berkus.

Måten det hele fungerer på er at du ganske enkelt lager en avatar av deg selv, går om bord og blir kjent med skipet og alt som er å oppleve der, allerede før avgang – restauranter og underholdning samt skipets Martini Bar med bartendernes imponerende «martini-show».

I tillegg får du muligheten til å være med til flere av destinasjonene som Celebrity Cruises er innom, i både Europa, Asia og Karibia.  

Mange opplevelser

Her er noen av de virtuelle opplevelsene som venter besøkende i nye Wonderverse:

The Magic Carpet: «Det flyvende teppet» er en oransje, frittsvevende plattform som er montert på siden av cruiseskipet og som beveger seg opp og ned langs skipet. Teppet har en spesifikk funksjon avhengig av hvilket dekk det hviler på, og det skaper en følelse av å fly. På dagtid er det vanligvis plassert på dekk 14, hvor det fungerer som en lounge ved siden av bassenget.
I Wonderverse kan besøkende også møtes for en virtuell cocktail eller drink i baren. 

● Den majestetiske og romslige Grand Plaza er samlingsstedet for sosialt samvær på skipet. Her kan besøkende oppleve et av skipets siganturbar, Martini Bar, og de underholdende bartendere der, lytte til musikk.

The Resort Deck: Her finner du utendørsloungen Rooftop Garden, en restaurant, en bar og bassenger. Her kan besøkende møte Celebrity Beyonds kvinnelige kaptein, kaptein Kate, samt Nate Berkus, som har designet skipets Sunset Bar. De kan også få med seg de seneste programmene og nyhetene for cruisesesongen 2024-2025. Man kan også slå seg ned i en lenestol og ta en virtuell dukkert i bassenget.  

  • I Sunset Bar deler designer Nate Berkus sine personlige reiseminner og reisetips, mens gjestene nyter det sofistikerte barmiljøet. ©

Det virtuelle cruise kan oppleves HER!