Konseptet – som er en tradisjonell pakkereise toppet med et «bredt aktivitets-program» – tilbys på utvalgte hoteller og reisemål gjennom hele året.

Førsteklasses hoteller

– Aldersgruppen 55+ er blitt kvalitetsbevisste reisende som setter frihet og fleksibilitet høyt, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i Apollo i en pressemelding.

Nettopp det er lagt som grunnlag i Apollo Silver. 

– Her er både reisemålene, hotellene og aktivitetstilbudet nøye utvalgt, og siden det ikke er en fastslått gruppereise står man derfor også fritt til å velge hva man ønsker å ta del i, forklarer Rivera.

Målgruppen setter også pris på god komfort. På de utvalgte hotellene vil man «alltid kunne forvente førsteklasses fasiliteter, nærhet til strand og spisesteder, dokumentert høy kundetilfredshet og alltid mulighet for singelrom». 

Kjernen i Apollo Silver er et omfattende og allsidig aktivitetstilbud tilpasset aldersgruppen, som fokuserer like mye på fysisk aktivitet som kulturelle opplevelser. 

Variasjon

Selv om sol og gode temperaturer er det nordmenn først og fremst søker på reise, blir opplevelser som tar oss nærmere reisemålene stadig viktigere.

– Vår Silver-gjester inviteres med på alt fra herlige fotturer, inspirerende gruppetimer og morgenyoga, til matlagingskurs og vinsmaking. Vi har lagt vekt på å utvikle et aktivitetsprogram som favner bredt, slik at man både kan dyrke sine interesser og samtidig oppdage nye og komme i form, sier Rivera.

Aktivitetstilbudet varierer fra reisemål til reisemål. Fellesnevneren for alle er at det inkluderer både fysisk aktivitet, kulturelle opplevelser og gastronomi – i tillegg til sosiale arrangementer for dem som ønsker det. ©