Med det gjør turoperatøren nok et grep for å etablere seg som «Nordens ledende arrangør av treningsreiser», ifølge en pressemelding om det nye turopplegget

Møt deg selv

Denne gang er det snakk om et «dyptgående Silent Retreat», som er ledet av erfarne indiske lærere fra Satwik School of Yoga. Her skal deltakerne lære å utforske meditasjonsteknikker for å oppnå målet om «indre ro og balanse, forbedret fokus og økt velvære».

– Silent Retreat er inspirert av Vipassana – en av Indias eldste meditasjonsteknikker, og kan være utfordrende både fysisk og mentalt. For å oppnå resultater må man være villig til å engasjere seg i disiplin og åpen og villig til å møte seg selv, forklarer sportsansvarlig Daniel Giray i Apollo i pressemeldingen.

Fordi total stillhet råder på retreaten forventes det at deltakerne legger fra seg mobiltelefon, pc-er og andre distraksjoner.

Indre ro

Retreaten arrangeres på Apollo Sports-hotellet La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura, og under oppholdet sørger en kokk fra Kerala i India for å komplementere oppholdet med lokale smaker fra det sørlige India.

Underveis guides deltakerne av to indiske guruer – Riyas Babu og Mahendra Ji. Dagene fylles med meditasjon, yoga og gåturer i stillhet. Målet skal være å dyrke en dypere bevissthet og «forståelse for seg selv, samt å roe sinnet og være tilstede i nuet».

– Silent retreats kan være utfordrende, særlig om man er vant til konstant ytre stimulans og samhandling med andre. Målet er å oppnå indre ro og balanse og mange deltakere opplever en transformasjon som gir dem fornyet klarhet og indre ro, sier Giray.

Oppholdet er fra 2. februar 2024 og koster fra 19 998 kroner per person. ©