Samarbeidet med Norefjell og Beitostølen føyer seg inn i Apollos oppfordring til sine gjester om å «trå ut av komfortsonen og leve litt mer» i feriene sine. 

OVERRASKET: Beitostølens største, prisvinnende ferie- og fritidsaktør Atle Hovi mener samarbeidet med Apollo er nyskapende. (Foto: Bjørn Moholdt)

Glede på Beitostølen

– I sommer lanserte vi både charterflyvninger og våre egne hotellkonsepter i Norden for første gang. Nå tar vi steget videre ved å inngå et samarbeid med fantastiske, norske høyfjellshotell – og vi kunne ikke vært mer fornøyde, sier Jon Engenes, salgsansvarlig i Apollo, i en pressemelding.

Når det ikke blir sol og varme i vinter skal det i det minste bli ski, er hans mantra.

– Dette er førsteklasses produkter som ligger nært den norske folkesjela, mener Engenes.

Apollos samarbeidende hoteller er Norefjell Ski og Spa, Radisson Blu Mountain Resort på Beitostølen og Gjestgaarden Resort.

I tillegg er flere «på gang», ifølge Apollo. 

I det nye samarbeidet legger de nye partnerne til rette for formidling av heiskort, skreddersydde gruppeturer og aktive seniorturer.

– Vi ble svært overrasket og glade da Apollo ringte og fortalte at de ønsket å selge reiser til Beitostølen, sier Atle Hovi, direktør i Beitostølen Resort AS i den samme pressemeldingen.

– Vi syns det er utrolig gøy at de klarer å tenke kreativt og være så nyskapende i tøffe tider. 

Komplett reisearrangør

Også Kenneth Larsen, daglig leder av Norefjell Ski & Spa, ser frem til det nye samarbeidet. I likhet med Hovi løfter han frem verdien av å tenke annerledes og se på nye muligheter når tidene er som nå.

– Dette blir «vinn-vinn» for alle parter, og vi er stolte over å få samarbeide med et tradisjonsrikt selskap som Apollo, sier Larsen.

På grunn av de nåværende reise-restriksjonene blir det i første omgang kun nordmenn som kan booke seg inn på hotellene gjennom Apollo sine sider, selv om samarbeidet som er inngått skjer på nordisk nivå. Så fort grensene åpner igjen vil Apollo både i Sverige, Danmark og Finland kunne tilby gjestene sine ferie i den norske fjellheimen. 

Reisearrangøren ser også muligheter motsatt vei – i de andre nordiske landene.

– Den nordiske satsningen er ment å vare lenge etter Corona, understreker Engenes.

– Vårt mål har alltid vært å være en komplett reisearrangør. At vi nå kan legge til anerkjente høyfjellshoteller på hjemmebane, i tillegg til tradisjonelle charterreiser, storbyreiser, treningsreiser, cruise og fotballreiser, er et stort steg i en spennende retning, konkluderer Engenes. ©

Priseksempel: Lanseringstilbud fra 395 kr per person per natt. To personer, minimum to netter på Gjestegaarden, Beitostølen.