Det er det ellevte sportshotellet i Apollos portefølje.

Bred kalender

Salget av Apollos sportshoteller er såpass solid at flere av dem nå utmerker seg på topplisten over både høstens og vinterens best solgte. Derfor lanserer nå Apollo ytterligere et sportshotell – det første av sitt slag i Dubai.

– Apollo Sports er vårt raskest voksende hotellkonsept, og flere av hotellene er også blant de med høyest score blant gjestene, sier Daniel Giray, sportssjef i Apollo, i en pressemelding.

Ifølge ham vokser interessen hvert år og Apollo jobber nå kontiunerlig med å utvide tilbudet – både i form av hoteller, arrangementer og treningsreise, ifølge Giraj.

– I dag tilbyr vi Nordens bredeste treningskalender med eventer hele 52 uker i året. Det er vi stolte av, sier han.

Det legges ifølge pressemeldingen vekt på at alle Apollos sports-hoteller har et sterkt fokus på kvalitetssikring, førsteklasses fasiliteter og infrastruktur, profesjonelle instruktører og sunn mat. 

Egen stall

Samtidig har hvert hotell også sitt unike særpreg. Der flaggskipet Playitas Resort favner bredt innenfor alt fra sykling og svømming til gruppetimer og fitness, retter andre hoteller seg mer mot eksempelvis yoga og surfing. 

Et par av hotellene har også eget sportsakademi for barn i fellesferiene.

JA Beach i Dubai er det siste i rekken av sportshoteller. Her bys det på noe spesielt. Hotellet har en uslåelig beliggenhet på stranden samt et bredt utvalg av trenings-muligheter og aktiviteter for hele familien.

Her vil du oppleve alt fra fra padel, tennis og golf til et eget vannsportsenter med muligheter for både SUP, kajakk, seiling og kitesurfing. JA Beach huser også sin egen stall, hvor gjestene har mulighet til å ta ridetimer.

– Hos oss skal alle kunne finne den ultimate treningsreisen – uansett hvem man er, eller hvilke preferanser og utgangspunkt man har, sier Giray.

JA Beach vil i så måte være et nytt eksempel på det. ©