Filmen ble presentert på åpningen av filmfestivalen Filmfest Hamburg

Nyskapende

«Jeg har ikke fortalt deg alt om Hamburg ennå…» er åpningsordene i videoen, som Hamburg Metropolitan Region står bak. Målet er å spre budskapet ut i verden om byen som et kosmopolitisk spennende med stor høyde under taket.

Filmen hadde premiere i forbindelse med åpningen av den internasjonale festivalen Filmfest Hamburg. 

Her er filmen!

– Modernitet og nyskaping er styrken i vår region, og med sin energi gjenspeiler filmen dette på en overbevisende måte, mener Dr. Rolf Strittmatter, administrerende direktør i Hamburg Marketing GmbH, i en pressemelding.

LES MER: Hamburgs grønne side!

Med den energiske videoen henvender Hamburg seg først og fremst til et yngre publikum i utlandet. 

Kjent regissør

Strittmatter mener Filmfest Hamburg var det perfekte stedet å presentere denne filmen for første gang. Filmen ble produsert av den Hamburg-baserte reklamefilmprodusenten Markenfilm Crossing. 

– Vi ønsket å lage en bildefilm for Hamburg som aldri er blitt vist før, en film du gjerne vil se igjen og igjen fordi det er så mye å oppdage. Mye av den grunn la vi inn et par overdrivelser i den, innrømmer Strittmatter.

– Filmen gjør deg rådvill. Først mot slutten får du vita at du bør komme deg til Hamburg og undersøke byen selv, sier Timm Weber, kreativ direktør Markenfilm Group.

LES MER: Lennon ble «voksen» i Hamburg!

Filmen ble regissert av David Aufdembrinke. I tillegg til store reklamefilmer har regissøren, artisten og den anerkjente filmskaperen av kommersielt innhold laget musikkvideoer for mange kjente tyske artister. ©