Tidligere i år lanserte TUI en ny hotellplattform, der kunder kan bestille hotell over hele verden og eventuelt legge til andre tjenester som opplevelser eller leiebil til reservasjonen sin. 

Georgioupoli.
Halkidiki.
Polignano a Mare .
Rimini.

TUI utvider stadig ferieutvalget sitt, ved å legge til rutebaserte feriepakker. Denne sommeren dukker flere nye destinasjoner i deres portefølje, blant annet i Italia og Hellas.

Her er et utvalg reisenyheter denne sommeren.

Klassikeren Rimini

Rimini har flotte sandstrender, en gammel bydel ikke langt fra disse, og utallige museer – blant annet dedikert byens store sønn Fellini. Her er det også en rekke stilige designbutikker og kjøpesentre. Sør for Rimini ligger det mer eksklusive strand-reisemålet Riccione, med sin trebelagte strandpromenade.

Puglia-perle

Polignano a Mare er en vakker liten by sør i Italia, i det solfylte Puglia på Italias «hæl». Den lille kystbyen med sin rullesteinstrand, krystallklare hav og sjarmerende hus på kanten av en klippe sies å være noe av det vakreste i hele Puglia-regionen. Og det sier ikke så rent lite.

Naturskjønt i Halkidiki

Halvøya Halkidiki har en mer fredelig og avslappet atmosfære enn de større øyene i Hellas. De tre «fingrene» på halvøya i nordøst er noe ulike hverandre: Kassandra-halvøya har vakre strender, tavernaer og en fin marina. Her ligger også de fleste TUI-hotellene, men det er også hoteller i byene Kalives og Nea Moudania på fastlandet. 

Familiehotellet TUI Blue Lagoon Princess og voksenhotellet TUI Blue Lagoon Palace ligger begge på stranden i Kalives.

Fint og smått i Georgioupolis

Georgioupoli er en liten landsby mellom Chania og Rethymnon på nordkysten av Kreta. Her består kysten hovedsakelig av kilometer på kilometer med gylne sandstrender. Landsbyen har ifølge reklamen «fine små butikker, bakerier og koselige lokale tavernaer». 

TUIs utvalg inkluderer fem luksuriøse hoteller. ©