TravelXpo markedsfører seg som Norges største reiselivsmesse. Av naturlige årsaker utgikk messen i år, men på nyåret kan vi ifølge arrangøren igjen hente inspirasjon til reiser og opplevelser i Norge, Europa og verden for øvrig.

Lørdag 15. og søndag 16. januar inviteres publikum til «gode opplevelser og spennende smaker», Norges-entusiasten og humørsprederen Arne Hjeltnes skal presentere både nye og gamle reisemål, og historier fra egne reiser.

Ifølge en pressemelding skal TravelXpo gi de besøkende «informasjon, kunnskap og gode tilbud, slik at de kan begynne planleggingen av drømmereisen». 

– Her vil det være noe for alle, enten de ønsker seg korte eller lengre reiser, i eget land eller i utlandet, sier Lindis Sletvik Stjernholm, prosjektleder for TravelXpo.

Arrangøren arbeider fremdeles med å invitere inn utstillere og har dermed ikke oversikt over hvilke utstillere som blir å finne der. I år samarbeider for øvrig TravelXpo med en annen messe som tidligere har operert alene.

– Etter å ha arrangert Utforsk Verden på egen kjøl, med utstillere som representerer internasjonale reisemål, ser vi nå frem til å samarbeide med TravelXpo, sier mannen bak Utforsk Verden, Arne Sundt-Bjerck. 

Sammen inviterer de ifølge Sundt-Bjerck til en innholdsrik messe «med dyktige reiselivsrådgivere og mange spennende seminarer». ©

Du kan lese mer om bransjedagene HER!

Du kan lese mer om publikumsdagene HER!

Noen høydepunkter
* Smaken av Norge – eget område med servering av lokalmat. 
* Aktiviteter for liten og stor, blant annet zip line i taket. 
* Et omfattende sceneprogram
* Egen barnepark