Det er 15. gang VisitOSLO inviterer til gratis-arrangementet «Turist i egen by». 

Gratis arrangement

«Turist i egen by» går av stabelen søndag 12. november, og 7. november ble det lagt  ut 30 000 billetter. Allerede har godt over 22 000 av sikret seg plass.

 – Det er veldig stas å endelig kunne arrangere «Turist i egen by» igjen. Forrige gang det ble arrangert var før pandemien, i april 2019, altså for over 4,5 år siden, sier Synne Myhre, leder for vertskap i VisitOSLO. 

– Nå gleder vi oss til en aktiv søndag.

 Arrangementet er gratis, og arrangeres av VisitOSLO, Ruter og Oslos museer, samt attraksjoner hvor målet ikke minst er å gjøre Oslos innbyggere bedre kjent med byens mange attraksjoner og tilbud. 

Bestilling digitalt

Med andre ord er dette en svært god anledning til å «gjenoppdage» hovedstaden, finne skjulte skatter eller prøve ting du ikke visste om.  

LES MER: 9 gode stopp i Oslo!

Det er første gang «Turist i egen by» arrangeres det i november, som gir byen en gyllen mulighet å vise seg frem om høsten (og vinteren). Blant aktørene som åpner dørene er Brannmuseet i Oslo, Sporveismuseet, Observatoriet, Munch, museene på Bygdøy, Vandring i Kvadraturen og Akershus Festning og Nobel Peace Walks. 

Nytt av året er at bestillingene kun skjer digitalt og alle må forhåndsbestille billetter.

Hele programmet ligger HER! ©