I det nye anlegget på Wenceslas-plassen midt i byen forteller Pilsner Urquell: The Original Beer Experience historien om Pilsner Urquell, som introduserte verden for det som har blitt den mest populære ølvarianten. 

Autentisk ølhall

Det skjedde for 180 år siden, og i senteret vil besøkende bli kjent med med alle prosessene i tilvirkningen av pils, som ifølge reklamen «involverer alle sanser».

LES MER: Vårløsning i Praha!

I tillegg til den interaktive utstillingen, vil den historiske bygningen på Wenceslas-plassen også inkludere en pub, en restaurant og en butikk. Fordelt på tre etasjer, kan de besøkende utforske den fascinerende historien om øl generelt og merket Pilsner Urquell spesielt. Her blir du tatt med inn i de hemmelige prosessene knyttet til ølbrygging, og kunne nyte smaksprøver i en autentisk ølhall, der tapperne vil guide de besøkende gjennom den edle kunsten med øltapping. 

Mye kopiert

Som en del av den eksklusive utdannelsen i øltapping vil de besøkende ogsålære hvordan de tapper Pilsner på hladinka-, šnyt- og mlíko-måten. Dessuten får de muligheten til å smake ulike ølsorter «kombinert med velsmakende snacks» i det som kalles Premium Bar.

Pilsner Urquell var verdens første lyse lager, og ølets popularitet innebar også at det ofte ble kopiert av andre, under betegnelsen pils, pilsner eller pilsener.

Les mer om senteret og pilsnerens tilblivelse HER! ©