Dette er en del av charterselskapets nye nordiske satsning mellom Norge og Danmark. Flyvningene skal gå frem til 15. august.

Fleksibilitet viktig

Dette føyer seg inn i rekken av satsinger i Norden. Tidligere har Apollo lansert egne konsept-hoteller i Sverige, samt Apollo Sports i de nordiske landene.

Reiseoperatøren ser ifølge henne et enormt potensiale i å skreddersy reiser til utvalgte byer og hoteller i Norden.

Nå står altså charterreiser i Norge og Danmark for tur.

– Vi mottar daglige henvendelser fra kunder som lurer på når de endelig kan reise på utenlandsferie igjen, og syns det er utrolig gøy at vi har fått til dette så fort, sier administrerende direktør Erik Haug i Apollo Norge, i en pressemelding.

Han gleder seg til å kunne sende nordmenn på det han omtaler som skreddersydde charterreiser til Danmark i sommer. Ikke minst setter han pris på å kunne ønske danskene velkommen hit.

Apollo legger opp til tre ulike ruter mellom de to nordiske landene: Oslo – København, Oslo – Ålborg og Bergen – Ålborg. Flyvningene gjennomføres av Apollos eget flyselskap Novair.

– Vi vet at fleksibilitet er viktig for kundene våre, og kanskje viktigere nå enn noen gang, sier Haug.

I tillegg til skreddersydde pakkereiser blir det ifølge ham også mulig å kjøpe bare flyreiser, eller kun hotell.

– Dermed kan for eksempel også nordmenn som ønsker å feriere i eget land i sommer bestille hotellet sitt hos oss, sier Haug.

Allerede fra i dag kan kunder sikre seg flyreisene fra Oslo til København og Ålborg, mens Bergen-flyvningen og pakkereisene blir lagt ut for salg de nærmeste dagene.

Gunstig i Oslo

Apollo lanserer flere hoteller i Danmark – deriblant feriehotellet Comwell Köge Strand like utenfor København. I sommer gjøres dette om til et Apollo Mondo Selected-hotell. Der vil gjestene oppleve barneklubben Polly & Mino samt at «et bredt utvalg av treningsaktiviteter og førsteklasses komfort venter».

Haug mener hotellet passer like godt for familier som for de som reiser uten barn.

– Å kunne tilby både charterreiser og egne hoteller på hjemmebane er en milepæl for oss og en del av et stort og langsiktig initiativ som skal videreutvikles, sier Nina Hornewall, kommersiell direktør i Apollo.

Reiseoperatøren ser ifølge henne et enormt potensiale i å skreddersy reiser til utvalgte byer og hoteller i Norden.

Også i Norge blir det flere hoteller å velge imellom. Visit Oslo er svært fornøyd med Apollos chartersatsing, som de mener vil gi Norges hovedstad og områdene rundt et kjærkomment løft. 

– Vi ønsker våre danske venner varmt velkommen, sier Christian Lunde, administrerende direktør i VisitOSLO

– Oslo har mye spennende å by på. Og med en svært gunstig valutakurs forventer vi at våre danske feriegjester vil utforske Oslofjorden og naturen, bli bedre kjent med byens kulturliv, hygge seg med god mat og shoppe, avslutter Lunde. ©