Gründeren bak det spesielle konseptet er Felix Demin. I 2021 kjøpte han en gammel Boeing 737 fra sin tidligere arbeidsgiver Mandala Air. Siden har han arbeidet med gjøre om flymaskinen – som ble demontert og flyttet i to seksjoner – til en lekker feriebolig.

SPESIELT: Mange lekre detaljer i flyhotellet. Klikk for større bilde.

Private Jet Villa av Hanging Gardens Air ligger på en vel 150 meter høy klippe nær Nyang Nyang-stranden på Bali i Indonesia, og kan blant annet leies på Expedia.

Innvendig er det gamle interiøret fjernet og erstattet med eksklusive møbler og det Hotels.com kaller «førsteklasses fasiliteter». Det inkluderer et evighetsbasseng med utsikt over havet, en nedsenket uteplass rundt en privat bålplass, samt en terrasse på vingen med strålende utsikt over øyas verdenskjente, episke solnedganger.

Fargene i interiøret er nedtonet, for å legge tilrette for en «ultra-avslappende stemning». «Flyet» inneholder også en full bar, og i cockpiten er det massivt sirkulært badekar i stein.

Villaen har to soverom, begge med king size-senger, og egner seg dermed for par eller små grupper. Villaen åpner i april i år, til 75 000 kroner natten.

En pris som utvilsomt passer mest for dem på jakt etter noe spesielt – og har dype lommer. Du kan følge hotellet på Instagram HER! ©