Ifølge offisielle tall fra Dubai Tourism hadde emiratet i slutten av 2019 totalt 544 hoteller i drift, med tilsammen 100 744 rom og suiter. Nå har det danske PR -byrået Related, som blant annet har Dubai Tourism som kunde – oppdatert antallet hotellåpninger i Dubai for resten av året. 

Det er minst snakk om disse syv nye.

The Dubai Edition: I andre halvår i år åpner dette nye hotellet med 275 rom og suiter i sentrum av Dubai, rett overfor Dubai Mall. Det blir kjedens andre hotell i Midtøsten.

The 8 Dubai: Dette hotellet med 161 rom og suiter åpner på Palm Jumeirah i slutten av året. Hotellet har et evighetsbasseng, en rekke muligheter for vannsport samt en restaurant på stranden.

FENOMENAL UTSIKT: Rixos Jewel of the Creek Hotel.

25hours Hotels One Central: Dette hotellet åpner  i Dubai World Trade Center i sentrum av Dubai denne høsten. Hotellet har 434 rom, hvert med sitt eget tema. Blant annet kan du bo i et rom med beduin-tema eller rom i glamping-stil. Hotellet har også fire restauranter og en takterrasse med utsikt over Dubai sentrum.

Marriott Resort Palm Jumeirah: Snart åpner Marriott sitt første hotell i Dubai, på Palm Jumeirah. Marriott Resort Palm Jumeirah blir på 608 rom, og vil ligge i nærheten av en nylig åpnet strandpromenade, hvor gjestene kan nyte dagene på hotellets private strand.

Hilton Dubai Palm Jumeirah: Dette hotellet åpner dørene i oktober, på vestsiden av den kunstige halvøya «Palmen». Hotellet får sin egen barneklubb, i nærheten av Aquaventure Waterpark. Alle rommene har egen balkong, og hotellet har flere restauranter og spisesteder, inkludert en amerikansk grillrestaurant og en smoothiebar på stranden.

Rixos Jewel of the Creek Hotel: Denne nyskapningen åpnes mot slutten av 2021, og ligger i Jewel of the Creek -bygningskomplekset i Port Saeed-området, nær Dubai internasjonale lufthavn. Rixos har 770 rom og suiter samt en rekke restauranter. Det er også innendørs og utendørs idrettsanlegg, et velværesenter og et såkalt evighetsbasseng.

Royal Atlantis Resort & Residences: Om ikke lenge får Atlantis The Palm et søsterhotell rett ved siden av, Royal Atlantis Resort & Residences har 795 suiter og 231 rom. På det nye Royal Resort er det ikke mindre enn 17 restauranter, inkludert en to-stjerners Michelin-restaurant.