Initiativet «Ensomt juletre søker gaver» omfatter kjedens hoteller rundt om i hele Norden.

– Året vi snart legger bak oss har vært utrolig tøft for mange, ikke minst for de som har havnet i en krevende økonomisk situasjon som følge av korona. Med en annerledes jul i vente for mange familier, har initiativet «Ensomt juletre søker gaver» aldri vært viktigere enn i år, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, om initiativet.

Det går ut på at hotellene samler inn julegaver på vegne av en lokal organisasjon som jobber for å gjøre en forskjell i julehøytiden for mennesker i en krevende livssituasjon. Siden 2012 har 415 000 julegaver blitt samlet inn til barn og voksne i lokalmiljøene rundt Nordic Choice-hoteller over hele Norden.

– Givergleden og engasjementet til alle som bidrar med gaver til «Ensomt juletre» er rørende. Et av julens viktigste budskap er å ta vare på de rundt oss, og i år står dette budskapet ekstra sterkt, sier Silseth.

Slik kan også du bidra

1. Kjøp en gave og pakk den inn. Tenk på at gaven kan være noe et barn eller voksen vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror de trenger. Det kan gjerne være en opplevelse, som et gavekort på kino.

2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel «God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia».

3. Lever julegaven på et Nordic Choice Hotel i nærheten av der du bor. ©