De virker nesten for overdrevne til å være sanne, men disse utsagnene fra reisende skal ifølge den britiske turoperatøren – som Ving tidligere var en del av – være en del av klagene som har kommet inn.

«De bør ikke tillate toppløs soling på stranden. Det var veldig distraherende for mannen min som bare ville slappe av».

«På ferien min  til Goa i India ble jeg kvalm da jeg skjønte at nesten alle restaurantene der serverte karri-retter. Jeg liker ikke krydret mat».

«Under ferien vår i Spania hadde vi problem med at alle drosjesjåførene var spanske».

«Vi bestilte en utflukt til et badeland, men ingen fortalte oss at vi måtte ta med egne badedrakter og håndklær. Vi antok at det ville være inkludert i prisen».

«Det var for mye sand på stranden. Vi måtte rengjøre alt da vi kom tilbake til rommet vårt».

«Sanden på stranden var ikke som sanden i brosjyren. Brosjyren viste sand som var hvit, men den var mer gul».

«Det er ren latskap at de lokale butikkeierne i Puerto Vallartato stengte butikken på ettermiddagene. Jeg trengte ofte å kjøpe ting i løpet av siestaen, som burde være forbudt».

«Ingen fortalte oss at det ville være fisk i vannet. Barna var redde».

«Selv om det i brosjyren sto at det var et fullt utstyrt kjøkken, var det ingen eggskjærer i skuffene».

«Jeg synes det bør understrekes i brosjyren at den lokale nærbutikken ikke selger skikkelige vaniljekjeks eller ingefærnøtter».

«Veiene var ujevne og humpete, så vi kunne ikke lese i den lokale guideboken under bussturen til feriestedet. På grunn av dette var vi ikke klar over mange ting som ville ha gjort ferien morsommere».

«Det tok oss ni timer å fly hjem fra Jamaica til England, en reise som for amerikanerne bare tok tre timer. Det virker urettferdig».

«Jeg sammenlignet størrelsen på suiten med ett soverom med våre vennerss tre-roms, og vår var betydelig mindre».

«Brosjyren understreket ‘Ingen frisører på feriestedet’. Vi er frisørlærlinger, noe vi tror de visste og fikk oss til å vente lenger på service».

«Da vi var i Spania var det for mange spanjoler der. Resepsjonisten snakket spansk, og maten var spansk. Ingen fortalte oss at det ville være så mange utlendinger der».

«Vi måtte stille opp utenfor for å rekke båten, og der var det ikke noe klimaanlegg».

«Det er din plikt som turoperatør å informere oss om støyende eller uregjerlige gjester før vi reiser».

«Jeg ble bitt av en mygg. Brosjyren nevnte ikke mygg».

«Forloveden min og jeg ba om enkeltsenger da vi bestilte, men i stedet ble vi plassert i et rom med en king-size-seng. Vi holder deg nå ansvarlig og ønsker å bli refundert for det faktum at jeg ble gravid. Dette ville ikke skjedd om du hadde plassert oss på det rommet vi bestilte». ©