Hotellet med 460 rom ligger i et 39-etasjers høyhus på 1227 Broadway på Manhattan, og tilbyr rom med gulv-til-tak-vinduer, ekstra store dusjer og andre detaljer som røde Smeg-minikjøleskap, smart-TV og yogamatte.

UTENDØRS: Lekkert bassengområde.

Oppmuntrer til mingling

De fleste rommene varierer i størrelse fra 25 til vel 70 kvadratmeter i størrelse, mens hotellets Sir Richard’s Flat-suite – som i Virgin-eieren Sir Richard Branson – er på over 260 kvadratmeter – i 35. og 36. etasje.

I hotellets tredje og fjerde etasje ligger Everdene, en restaurant og bar som med retter ment å dele og «killer cocktails». Lokalet har bord både innen- og utendørs, samt divaner og sitteplasser i det Virgin kaller «stadionstil», designet slik for å oppmuntre til mingling.

I Pool Club i fjerde etasje kan du trekke deg tilbake til et oppvarmet basseng og innendørs salongområde, med menyer med fokus på delte retter og cocktailer. 

Bassengklubben er kun for overnattingsgjester.

Flere hoteller

I fjerde etasje ligger det også en italiensk- og latin-inspirert gourmetrestaurant, som forventes å debutere de nærmeste månedene.

Sky Lounge er et arrangements-område med et utendørs observasjonsdekk. Det ligger i hotellets 38. etasje. En cocktailbar for private arrangementer, med utsikt over Empire State Building, ligger i 39. etasje.

The Virgin Hotels New York City er det syvende hotellet i Virgins portefølje. De øvrige hotellene befinner seg i Chicago, Dallas, Nashville, New Orleans, Las Vegas og Edinburgh i Skottland.

Et åttende hotell er ventet å åpne i Glasgow senere i år.

Prisene på hotellet i New York ligger fra rundt 3500 kroner natten og oppover. ©