Myndighetenes nye reiseråd har satt en effektiv stopper for alle de som hadde bestilt reiser til et av Vings mange familiehoteller i sommer. Det ønsker charterselskapet å gjøre noe med.

– Nå som det ikke blir mulig å møte dem i utlandet synes vi det er det veldig gøy at Lollo og Bernie kommer hit til Norge i stedet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, i en pressemelding.

– Og skulle det bli aktuelt å reise i Norden, utelukker vi ikke at maskotene våre kan dukke opp på flere andre hoteller også, sier hun.

I Norge vil ferie med Lollo og Bernie være tilgjengelig på Quality Hotel Expo Fornebu, på Quality Hotel Sarpsborg og på Clarion Hotel Trondheim i perioden 26. juni til 26. juli.

De utvalgte hotellene vil ha barneklubber, slik som på Vings familiehotell i utlandet. Alle barn mellom 0 til 7 år er velkommen på Lollo og Bernies Kids Club for lek og andre aktiviteter. Det blir også Teen Lounge for barn mellom 8 og 11 år. Her kan barna delta på ulike typer aktiviteter sammen med nye venner.

– Vi er utrolig glade og stolte over dette samarbeidet, hvor vi kombinerer det beste fra begge verdener – vårt fine hotellprodukt og Vings sterke merkevare med de populære maskotene, sier Katalin Paldeak, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. ©