Monte Feliz blir ifølge en pressemelding «en rendyrket treningsoase for alle målgrupper».

Aktiv ferie

Siden lanseringen av Apollos første sportshotell, Playitas Resort, for 14 år siden, har porteføljen av treningsreiser og hoteller vokst betydelig. I dag huser varemerket Apollo Sports ifølge pressemeldingen «Nordens bredeste treningskalender», samt elleve rendyrkede sportshoteller. 

I oktober åpner reisearrangøren det siste i rekken, og det første av sitt slag på Gran Canaria.

Monte Feliz ligger på en høyde i Bahia Feliz sør på øya. Der blir det tilrettelagt for sportsaktiviteter med topp moderne utstyr.

– Det ultimate valget for en aktiv ferie – uansett hvem man er og hvilket utgangspunkt man har, skriver Apollo i meldingen.

Lokal mat

Hotellet Monte Feliz er ifølge sportssjef Daniel Giray resultatet av Apollos visjon om å skape treningshoteller «der likesinnede kan møtes, være aktive, utfordre seg selv og feriere på samme sted». 

– Vi har lagt ned mye arbeid i utviklingen av hver minste detalj for å skape førsteklasses omgivelser, sier Giray.

Hotellet gjennomgår nå en utvidet renovering, og vil stå klart i oktober 2024. Det vil inneholde et nybygget og velutstyrt gym, utendørs WOD-boks for crossfit og gruppetrening som yoga og dans, padel-, og tennisbaner med mulighet for kurs og gruppespill, samt tilrettelegging for triatlon og et sykkelsenter.

Gjennom konseptet «sports inclusive» kan gjestene benytte seg av et bredt spekter av hotellets sportsaktiviteter og fasiliteter uten ekstra kostnad.

Ellers legger sportshotellet stor vekt på lokal, bærekraftig og sunn mat. ©