Ifølge TUIs egne tall har nordmenn under pandemien vist særdeles høy interesse for eksotiske reisemål. På den bakgrunn har selskapet valgt å sette opp direktefly fra Oslo til Krabi, Phuket og Cancun neste vinter.

– Besøkstall fra nettsiden vår viser en tydelig trend der nordmenn lengter og drømmer om mer eksotiske drømmedestinasjoner, sier Nora Aspengren, kommunikasjonssjef i TUI.

– Vi har stor tro på at reiserestriksjonene vil justeres og at vi vil kunne reise også ut av Europa i 2021. 

Hun synes det er fantastisk å se reiseoptimismen blomstre.

  Vi vet at dette er noe ferielystne nordmenn vil sette pris på, sier hun.

TUI setter i første omgang opp tre direkteavganger til Krabi, Phuket og Cancun i perioden november 2021 til februar 2022. Selskapet tilbyr flere ulike reisemål og et bredt utvalg hoteller.

Aspengren understreker at alle charterreiser til Thailand og Mexico er dekket av Pakkereiseloven, og at TUIs trygghetspakke kan bestilles i tillegg for disse avreisene. Pakken gjør at TUIs kunder har krav på å få reisen refundert ved kansellering som følge av reiseråd, eller andre årsaker i henhold til vilkårene.

Tall fra TUI viser en positiv salgsvekst for vinteren 21/22, med jevnt økende salg de siste månedene. Salgstall for uke åtte viser en vekst på 37 prosent, med Kanariøyene på salgstoppen i Norge.

 Du kan velge blant disse reisemålene i Thailand og Mexico:

Mexico: Cancun, Playa del Carmen, Isla de Holbox, Akumal og Puerto Morelos.

Thailand: Khao Lak, Phuket, Krabi og Koh Samet.

Avgangene er tilgjengelig fra og med 04.03. 2021, med første flyvning fra Oslo lufthavn til Cancun 17. november. ©