Det er økt etterspørsel som gjør at Apollo nå tar det tidligere så populære reisemålet inn i programmet.

Fin gamleby

  Ikke bare er Hurghada prisgunstig og solsikkert, her venter også lekre strender, flotte dykke- og snorklemuligheter, interessante kulturopplevelser og spennende utflukter, sier Apollos kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i en pressemelding.

I tillegg til klassikere som Kanariøyene ønsker stadig flere ifølge Rivera gode alternativer, og mange har ønsket Hurghada tilbake i turoperatørens vinterprogram.

Tradisjonelt har feriebyen vært et populært reisemål for både barnefamilier og voksne. 

LES MER: På alle elvers mor!

– Til tross for at feriebyen vokser fort har den klart å beholde den egyptiske småbyfølelsen med flere fine bydeler – fra den gamle bykjernen El Dahar til den vakre havnepromenaden spekket med kafeer og butikker, sier Rivera.

Hun mener det største trekkplasteret er tilbudet av unike opplevelser og severdigheter. 

Alt av trening

– I vinter kan Apollos reisende oppleve både pyramidene i Giza og Kongenes Dal i Luxor – eller begi seg ut på et uforglemmelig snorkleeventyr og vandring i ørkenen, sier Rivera.

Hun mener Hurghada er et mekka for den aktive. Her ligger også et av Apollos egne rendyrkede sportshotell – og det største av sitt slag i hele Afrika. 

Aqua Vista – powered by Playitas er utstyrt med blant annet  olympisk basseng, et fitnessområde på over 600 kvadratmeter, padel-, og tennisbaner, sprintbane, gruppetreningsplattformer, badstue og isbad (!).

LES MER: Slik satser turgigant på småskala reiseliv!

– Perfekt for dem som vil kombinere sol og bad med aktivitet i ferien, enten man reiser på egenhånd, med vennegjengen eller familien, mener Rivera.

Har kan du trene alt fra crossfit, triatlon, tennis og svømming til yoga, stavgang og bueskyting. Og kanskje det beste for mange –  sandstranden ligger bare et steinkast unna.

Apollos nye direkterute til Hurghada vil gå fra Oslo med SAS hver lørdag morgen fra 26. oktober til 5. april. ©