Det er første turen den veien for det sveitsiske flyselskapet. Ruten skal gå tre ganger i uken, og kommer i tillegg til nye interkontinentale reisemål i vestlig retning, som Washington DC og Toronto.

Mange opplevelser

Hovedstaden i Sør-Korea tilbyr ifølge en pressemelding «en perfekt blanding av tradisjonell sjarm og moderne stil. Her kan du oppleve Gyeongbokgung-palasset og mer futuristiske landemerker som N Seoul-tårnet». 

På det kulinariske området spenner rettene fra velsmakende gatemat til sofistikert gourmet-restauranter. Fasjonable distrikter som Gangnam og Myeongdong er også populære blant besøkende. Med en «vinnende kombinasjon av modernitet og tradisjon, tilbyr Seoul opplevelser for både oppdagere og kulturelskere. 

Tre dager i uken

– Hovedstaden i Sør-Korea har mye å tilby både fritids- og forretningsreisende. Og vår nye Seoul-tjeneste vil hjelpe oss enda bedre å møte våre kunders behov for non-stop tjenester til og fra en verdens viktigste byer, sier SWISS finansjef Birlenbach i pressemeldingen.

Flyvningene blir operert med en Airbus A340-maskin. Den østgående flyvningen reiser fra Zürich kl 13:40 på tirsdager, fredager og søndager, og lander i Seoul kl 08:25 dagen etter etter en 11 timer og 45 minutter lang flytur. 

Den vestgående flyvningen går fra Seoul på mandager, onsdager og lørdager kl. 09:55, og ankommer Zürich kl. 16:50.

Den nye ruten til og fra Seoul kan bestilles nå. SWISS har daglige ruter fra Oslo. ©