Gjennom bransjeplattformen Dohop åpnes der for enkel bestilling av flybilletter til enda flere reisemål i Europa, i tillegg til Midtøsten og til Nord-Afrika.

Gjennom samarbeidet vil Flyr kunne tilby sine gjester muligheten til å fly videre med Vueling til en rekke reisemål i Europa, Midtøsten og Nord-Afrika. Det blir for eksempel mulig å bestille en reise fra Oslo til Malaga med Flyr og deretter fortsette med Vueling til reisemål i Midtøsten og Nord-Afrika.

Partnerskapet er drevet av reiseteknologi-leverandøren Dohop, som gjennom API-basert teknologi gjør det mulig for flyselskaper å bygge partnerskap og gi bedre reisetilbud til sine passasjerer.

– Samarbeidet med Vueling og Dohop gjør at vi nå kan tilby våre trofaste og nye gjester et bredere utvalg av internasjonale reisemål, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr, i en pressemelding. 

– Våre kunder vil dra nytte av et enda bedre tilbud og et utvidet nettverk gjennom en enkel brukeropplevelse, sier Jesús Monzó, distribusjons- og alliansesjef i Vueling. ©