Togreiser kan være en enkel og bærekraftig måte å komme fra A til B på. Eller det kan være en opplevelse i seg.

Luksuriøse kokong

Det siste er noe av bakgrunnen for luksustog som Royal Scotsman, eller The Venice Simplon-Orient-Express. Her handler det ikke om å komme raskest mulig frem, men være underveis. I det uendelige, om gjestene fikk det som de vil, eller har penger til.

LEKKERT: Designet av spaet er i tråd med togoperatørens visjon for den skinnegående opplevelsen

På Royal Scotsman reiser du over det skotske høylandets vidder, forbi slott og over gamle broer. For de fleste er det nok i seg selv. Men nå har togoperatøren tatt opplevelsen et skritt lenger, gjennom et samarbeid med Parfums Christian Dior.

En hel vogn er nemlig tilegnet velvære, med et spa som savner sin make. Visstnok det første i sitt slag noensinne. Bakgrunnen skal være Dior-grunnleggeren Christian Diors forkjærlighet for Skottland.

Det nye spaet er designet som en «unik luksuriøs kokong av ro og velvære på skinner», i skinnende trelakkerte vogner. Spaet har en helt spesiell velværemeny, inkludert tre skreddersydde behandlinger utviklet av Diors velværeeksperter. 

Ny gourmetreise

Du kan for eksempel prøve D-Travel kroppsmassasje, som skal lindre stress og spenninger ved det å reise, eller D-Elements helkroppsbehandling. Her blir det brukt produkter inspirert av det skotske landskapet, inkludert varme halvedelstener og en Bain Dior «body mist», som skal minne om Skottlands beroligende drivtåker. 

D-Highlands er en ansiktsbehandling – en «foryngende, skulpturerende opplevelse, som skal bidra til å oppmuntre til restaurering og gjenoppliving underveis på reisen».

I tillegg til Dior-spaet markerer Royal Scotsman starten på kommende sesong med en ny Taste of Scotland gourmetreise, tilrettelagt av den prisbelønnede kokken Tom Kitchin, samt en ny Highland Survival Adventure-reise laget av eventyreksperten WILDNIS.

Du kan lese mer om tilbudene HER!