161 rom store Sunprime Pollensa Bay er Vings nyeste tilskudd i Sunprime-familien, og det 14. i rekken av konsepthotellene Sunprime Hotels. 

FINE ROM: Slik ser Ving for seg de nyrenoverte rommene på Sunprime Pollensa Bay. (Foto: Ving)

Naturskjønne omgivelser

Sunprime Pollensa Bay i Pollensa-bukten åpner dørene i april 2022. Her kan gjestene forvente «lekker og moderne design», ifølge en pressemelding fra selskapet, samt blant annet kortreist og vegetarisk mat, enkeltrom for soloreisende og treningsrom med havutsikt.

Hotellet har også «perfekt beliggenhet» for alle som vil utforske Mallorcas nordkyst.

– Mallorca er vår mest populære sommerdestinasjon, og vi er glade for at vi i tide til neste års sommersesong kan utvide vårt populære voksenkonsept på øya, sier Vings landsjef Marie-Anne Zachrisson videre i pressemeldingen. 

Ifølge henne ligger hotellet på nordsiden av øya «i rolige og naturskjønne omgivelser med kort vei til restauranter, severdigheter og aktiviteter».

For den aktive

Hotellet er allerede en del av Vings program, men gjennomgår nå renovasjon og oppfriskning for å kunne åpne som et kvalifisert Sunprime-hotell. Alle rommene får balkong, og de noe mer luksuriøse Prime Room-suitene vil ha store balkonger med loungefølelse. 

Hotellet skal også ha det Ving kaller prisgunstige enkeltrom til soloreisende. 

– Her blir det innbydende fellesområder og bassengområde, og tidsriktig design med fargenyanser i jordtoner, sier Zachrisson. 

Sunprime Pollensa Bay blir eksklusivt for Vings nordiske gjester, og vil i tillegg ha både spa, treningsrom og SATS-gruppetimer. Det ligger ellers i et rolig boligområde, rett ved stranden og en strandpromenade som skal være ypperlig for morgenturer eller jogging. Et steinkast eller to unna ligger i tillegg Alcudias gamleby med alle sine smågater og torg med restauranter, barer og butikker – alt omgitt av den historiske ringmuren.

For de aktive egner også Pollensa-bukten for windsurfing, kitesurfing, vannsport og sykling. Rett over Port de Pollensa rager de mektige Tramuntana-fjellene og halvøya Formentor, der du kan ta deg frem på svingende fjellveier for fotturer, flott utsikt og spektakulære solnedganger. ©