Det er med andre ord mulig å booke en gjennomgående billett, som betyr en smidigere reise for både norske passasjerer og tilreisende turister.

Emirates er ifølge en pressemelding det første utenlandske flyselskap som tilbyr denne muligheten for forenklet transitt på Oslo lufthavn.

– Dette er helt på linje med hva Emirates ønsker å tilby – en bedre reise både i luften og på bakken, sier Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Ifølge ham blir transitt-løsningen på Oslo Lufthavn nå veldig mye enklere og smidigere for de reisende. 

– De slipper bryderiet med å hente bagasjen for så å sjekke den inn igjen og gå igjennom tollkontrollen nok en gang. Ved ankomst til Oslo Lufthavn kan våre passasjerer nå gå rett til gate og fly videre innenlands,

Å booke gjennomgående billett er også mulig på utreisen, hvor du kan sjekke inn bagasjen på din lokale flyplass i Norge. Der merkes den og sendes helt til endedestinasjonen.

– Emirates blir det første utenlandske flyselskap som bruker Domestic Tranfer-løsningen på Oslo lufthavn. Det vil bidra til at reisende med Emirates vil oppleve en enda bedre og mer sømløs reise via Oslo lufthavn, bekrefter avdelingsleder passasjer, bagasje og sikkerhet i Avinor, Kristin Bjerke. ©