Det er Visit Norway som står bak videoen «Du skal få en dag i mårå», og i en pressemelding skriver leder for forbruker-markedsføring i Innovasjon Norge Reiseliv, Katrine Mosfjeld, at de håper filmen vil inspirere nordmenn til å legge feriene sine til Norge når vi etterhvert kan vende tilbake til hverdagen.

“… det kommer en dag der vi alle kan møtes igjen.”

– Filmen spiller på savnet mange nå har rundt det å få være sammen igjen, samtidig som den viser frem mange av de fine møteplassene vårt fantastiske land har å by på, sier Mosfjeld.

Videoen finner du HER!

Filmen er utviklet i samarbeid med kommunikasjonsbyrået Trigger.

– Det er en spesiell øvelse å skulle lage reiselivs-kommunikasjon i en tid der vi ikke får lov til å reise, sier Markus Eckbo Endresen, strategisk rådgiver og kundeansvarlig i Trigger.

– Med denne filmen ville vi først og fremst gi litt trøst til alle som lengter ut og som savner noen de er glad i, og minne folk om at det kommer en dag der vi alle kan møtes igjen. Da gjelder det virkelig å nyte hverandre og det vakre landet vi bor i.

 Det er artisten Iben sin tolkning av Prøysen-klassikeren som brukes i videoen, over ferske filmklipp og bilder fra et folketomt Norge. Filmen har også med seg arkivfilmklipp fra bedre tider, som vi alle nå lengter etter, skriver Visit Norway.

Filmen er  produsert av produksjonsselskapet One Big Happy Family, med regissør Christian Bastiansen, som også står for foto og klipp. BM