Podcasts

NO

Går det mot full kaos på Europas flyplasser? Sammen med vår «faste» flyekspert gir vi deg seks knep for hvordan det kan bli litt enklere å fly i sommer.

NO

Noen hevder dette flyselskapet for alvor lærte nordmenn å sette pris på business class. Var det hangen til luksus som fikk Terje Grue til å selge Emirates i det norske markedet?

NO

Bærekraft har de siste årene blitt en driver i internasjonalt reiseliv. Men bryr vi oss som reisende egentlig noe om det? Vi tar debatten med den kjente reisejournalisten og Unesco-rådgiveren Arild Molstad.

NO

Pandemien åpnet mange nordmenns øyne opp for det norske fjordlandskapet, og nå er en guide til de vestlandske kommet i bokform. Hva gjør fjordene våre så spesielle? Vi har snakket med en person som kjenner dem som sin egen bukselomme.

NO

Vel hjemme melder bekymringen seg. Hvordan går det med våre nye venner i Sri Lanka, når konflikten nå skrur seg til og folk mister livet under protestaksjonene? Og er det i det hele tatt trygt å reise tilbake dit.

NO

Nesten over natten er det som om alle skal reise ut av Norge i sommer. Blir det nok flyseter til alle, når flyselskapene sliter med kapasiteten? Vi har snakket med eksperten som sitter på mange av svarene.

NO

Mange tok bilen fatt da flyene ble satt på bakken. Men det var ikke bakgrunnen for hvorfor dagens gjest – på tampen av pandemien – valgte å reise igjennom Europa – i en liten Fiat 500.

NO

Å fotografere naturen – og ikke minst ville dyr – er en egen øvelse. Og for å skille seg ut krever det noe langt mer enn skarpe bilder. Dette og mye mer snakker Roger og Bjørn om denne gang. Ikke minst er de innom en nederlender, som fikk en åpenbaring av en verdenskjent svensk forfatter. Mye på den bakgrunn ble han en av verdens mest anerkjente naturfotografer.

NO

I Sri Lankas hovedstad Colombo havner Lise og Bjørn midt i begivenhetenes sentrum. Folket er i opprør, men protestene gjennomføres på en måte som påkaller både respekt og sympati.

NO

Reisen på den idylliske øya fortsetter, mot strendene og surfer-paradiset på sørkysten. En personlig hendelse plasserer Lise og Bjørn enda nærmere de dramatiske hendelsene på øya.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in News
Search in Pages
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category