Podcasts

NO

Det har aldri vært mer spennende med tog – og flere muligheter. I denne podkasten reiser vi litt rundt i Norge og tar turen videre rundt i Europa for å se hvor du kan legge togreisen denne sommeren.

NO

Bør vi feriere i Dubai eller andre land vi ikke liker å sammenligne oss med? Journalist og blogger Elizabeth Lingjærde har bodd i Emiratene, og har mange tanker om hva vi som reisende bør tenke på når vi reiser til land vi anser som tvilsomme.

NO

Mange tok bilen fatt da flyene ble satt på bakken. Men det var ikke bakgrunnen for hvorfor dagens gjest – på tampen av pandemien – valgte å reise igjennom Europa – i en liten Fiat 500.

NO

Få kjenner Den evige stad bedre enn Catharina Maria Bugge. I denne podkasten guider hun oss gjennom Romas gater og mer ukjente severdigheter.

NO

Trygve Sunde Kolderup er en mann med en misjon. Han elsker å reise, men ser også at vi ikke kan forbruke reiser som gjør idag. Nå har han gitt ut bok om temaet, om hvordan vi bør reise fremover – med flere konkrete tips.

NO

Kirsti Nordbyhaug Engh forelsket seg i Kreta, i den grad at hun nå tar med seg andre nordmenn til ferieøya. – Øya holder meg ung, sier den spreke 75-åringen.

NO

Flere flyselskaper melder om gode resultater om dagen. Hvordan påvirker det vår fly-hverdag, særlig nå når våren og sommeren står for døren. Vi har snakket med eksperten.

NO

For 30 år siden ble Lillehammer og store deler av østlandet satt på hodet. Hvordan preget OL-festen Mjøsa-regionen, og hva står de igjen med idag?

NO

Da de første turistene kom til Norge for mer enn 150 år siden var vi knapt klare til å ta imot dem. Hvem var de, og hvorfor i alle verden kom de til denne steinura i nord? Hvem var de, og hvorfor kom de til denne steinura i nord? Kulturhistoriker Bjarne Rogan kan gi noen svar

NO

Vinteren byr fenomenale muligheter for utenførs-fotografi. Samtidig byr snøen på flere utfordringer. En prisvinnende ekspert viser oss vei.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Trips
The good sleep
Wining & Dining
Tricks, tips & Tech
The Lists
Podcasts
Reel Time

Category