Denne sommeren har mange av oss vært «tvunget» til å feriere i eget land. Noen har satset på store campingvogner eller bobiler. Andre har valgt en mer stasjonær tilnærming, som å kjøpe hytte på fjellet eller ved sjøen. Ifølge flere sportsbutikker og andre utsalg har faktisk også det gode, gamle husteltet opplevd en renessanse.

Se mer om camperen her:

Nå kommer det en type «camper» som plasserer seg et sted mellom alt dette, særlig tilpasset dem som gjerne tar en natt på hotell, men også ønsker å campe i det fri når mulighetene passer for det. For Norge er jo et eldorado i så måte.

I Volkswagens nye Caddy California følger det med et hustelt, en sammenleggbar seng, et lite uttrekkbart kjøkken samt et panoramatak perfekt for stjernetitting.

DETALJ: Uttrekkbar komfyr og kjøkken. (Foto: VW)

Fullt oppsatt kan bobilen huse opptil fire personer,

Kjøkkenet består av en liten gasskomfyr, bestikkskuff og ekstra lagringsplass. Den leveres også med bord og stoler. Camperen har en sammenleggbar seng for to, og madrassen et avtagbart stoffdeksel som er lett å rengjøre.

Sengens design tillater også fjerning av baksetene, som gir mer lagringsplass for de lengre turene.

Caddy California er en slags miniversjon av Volkswagens større by-bobiler og føyer seg samtidig inn i rekken av VWs ikoniske surfer-campere, som fortsatt ruller på veiene verden rundt.

Caddyen er for øvrig også utstyrt med magnetiske solskjermer og det medfølger en app som skal hjelpe deg å få mest mulig ut av bilturene dine.

Standardversjonen av Caddy California-bobilen er planlagt lansert i Europa senere i år, med en lengre versjon neste år. I Storbritannia koster en Volkswagen California 6.1 rundt 650 000 kroner. ©

Les om en bobiltur i Norge HER!

MINIVAN: Mange praktiske bruksområder. (Foto: VW)