Sistnevnte har arrangert skireiser siden 2004, og er ifølge en pressemelding «kjent for sin solide kunnskap og unike evne til å levere spennende og utfordrende reiser i samarbeid med profesjonelle instruktører».

Puddereventyr i Japan

Gjennom samarbeidet skal Apollo selge noen av Xtravels signaturreiser, deriblant guidede skireiser til Japan og Canada. Apollos reisende kan også selv sette sammen turer til flere reisemål i Alpene.

Som ekspert på Hellas og Middelhavet overlater Apollo «puddersnøen» til andre.

– Det er utrolig gøy og stort for oss å kunne tilby kvalitetssikrede skireiser i regi av Xtravel – for de er absolutt ekspertene på sitt område, sier kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i Apollo i pressemeldingen.

På Xtravels guidede turer reiser du i mindre grupper til noen av verdens beste reisemål for off-piste-ski. 

Som eksempel kan du bli med på et nidagers puddereventyr til Japow og Hokkaido i Japan, som er kjent for sine utrolige mengder snø, fantastiske off-piste muligheter og unike kultur. 

Alt inkludert 

På reisen bor du på Freedom Inn Lodge som ligger i Hanazono. Derfra begir du deg ut på dagsturer til nærliggende områder som Rusutsu, Kiroro og Moiwa.

Xtravel har også guidede skireiser til British Columbia i Canada, også kjent for sitt fantastiske terreng og gode snøforhold.

Canadia Roadtrip er en av reisearrangørens mest populære reiser, takket være besøkene til noen av landets desidert beste skiresorts. 

– Når du kjøper reisen hos oss tar Xtravel seg av seg alt det praktiske – fra transport, overnatting, heiskort til guider. Dermed er det bare for de reisende og slappe helt av og nyte skieventyret, sier Apollos Rivera.

Totalt tilbyr Apollo fire guidede skireiser til Japan og fire til Canada på nyåret 2024. Inkludert i alle pakkereisene er fly tur/retur, transfer, hotell, frokost, heiskort og guiding. ©