JUL OMBORD: Cruiseskipene vet å pynte seg til jul.

MSC Magnifica, som i likhet med cruise-operatørens øvrige skip, har base i Genova i Italia, og startet nylig opp med en serie ti-dagers tokt øst og vest i Middelhavet.

Søsterskipet MSC Grandiosa var det første av de store cruiseskipene som gjenopptok cruise under Corona-pandemien, med oppstart i august.

Les mer om det HER!

Skipet har nå fullført ni syv dager lange cruiseturer. Disse inkluderer Corona-tiltak som beskyttede utflukter og Covid-tester av alle passasjerer og mannskap før ombordstigning.

Magnifica skal besøke Livorno (Firenze og Pisa), Civitavecchia (Roma) og Messina i Italia, i tillegg til Pireus (Athen) og Katakolon (Olympia) i Hellas. I tillegg skal skipet innom Valletta på Malta. Planen er å fullføre seks cruise før slutten av året, inkludert et åtte dagers julecruise med avgang 18. desember.

Andre helse- og sikkerhets-protokoller på begge disse to skipene inkluderer forsterkede sanitær- og rengjørings-tiltak, administrert sosial distansering, bruk av ansiktsmasker på offentlige områder og bruk av sporings-teknologi.

Begge skipene, drevet av verdens største familieeide cruiseselskap, opererer med 70 prosent kapasitet for å styrke sosial distansering. ©