Scandic Helsinki Hub fordeler seg på 352 rom, flere kurs- og konferansefasiliteter, to barer og en trattoria.

FARGERIKT: Fra lobbyen (klikk for større bilde).

God utvikling

Hotellet ligger mellom Helsinki sentrum og den sørlige delen av byen. Deler av det gamle trykkeriet er tilpasset og bevart i hotellets nye utforming. Hotellrommene er alle unike, med spesielle «spesielle funksjoner og opplevelser», ifølge en pressemelding.

Her er rom med egen terrasse og utsikt over hotellets bakgård, eller juniorsuiter med store hjørnevinduer mot Annegaten eller den frodige kirkeparken like ved.

– Vi åpner et nytt hotell i en periode der vi ser en god utvikling i Helsinki-området, sier administrerende direktør for Scandic Finland, Aki Käyhkö.

Fornybar strøm

Scandic Helsinki Hub tilbyr også såkalte coworking-arealer, og for større sammenkomster fins det blant annet et eget rom med en 16 meter høy LED-vegg som går over flere plan. Det tidligere Tilgmann-trykkeriet huser også gym, badstu og yogarom

PARKUTSIKT: Fra dette superior-rommet kan man nyte utsikten mot den frodige kirkeparken like ved fra sin egen terrasse.

– Vi vil være et sted der mennesker fra hele verden kan møtes og utveksle ideer, sier hotelldirektør Outi Hanhijärvi.

Les mer om Helsinki HER!

Trattoria Il Centro serverer italiensk mat med et stort utvalg veganske retter basert på tradisjonelle ingredienser. Her kan gjestene enten nyte maten på hotellets innglassede terrasse, eller i baren som vender mot bakgården.

Hotellet jobber sterkt mot hotellkjedens bærekraftsmål og opererer med hundre prosent fornybar elektrisitet, null engangsplast, redusert vannforbruk og sterk fokus matsvinn. ©