I sitt 20. vil Norwegian samlet tilby 300 ruter til 114 destinasjoner på tvers av hele rutenettverket neste sommersesong.

Nytt fra Bergen

– Med flere ruter og hyppigere avganger er vi nå godt forberedt på en økning i etterspørselen etter Norwegian-billetter for den kommende sommersesongen sier Magnus Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Av de 13 nye rutene Norwegian lanserer er det kun ruten til Tenerife som selskapet tidligere har fløyet, og som fra før er en av vinterrutene. 

De nye destinasjonene går fra Oslo lufthavn Gardermoen til Sofia i Bulgaria, Bucuresti i Romania, Alanya/Gazipasa i Tyrkia, Porto i Portugal, Thessaloniki i Hellas, Bari, Milano/Bergamo og Bologna i Italia og Skopje i Nord-Makedonia. 

Fra Bergen blir det også en splitter ny direkterute til Milano/Bergamo i Italia.

Flere til Manchester

7. oktober kunngjorde selskapet to nye direkteruter fra Haugesund som går til Malaga og Alicante. Norwegian øker samtidig kraftig i antall avganger til de mest populære destinasjonene i Europa.

Fra Oslo til Alicante og Malaga tilbyr selskapet i fortsettelsen opptil tre daglige avganger i den mest hektiske sommerperioden. Til Billund, som er populært for besøk til Legoland og de nærliggende barnevennlige feriestedene i Danmark, blir det også flere avganger. I tillegg blir det flere avganger til blant annet Madrid, Barcelona og Manchester.

Fra Bergen øker selskapet kapasiteten til Paris og Malaga, fra Stavanger til Alicante og Barcelona samt fra Trondheim til Malaga.

Nytt fra Oslo

* Tenerife, to ukentlige avganger fra 28. mars, fra vinterrute til helårsrute*.
* Sofia, to ukentlige avganger fra 24. juni, helårsrute.
* Milano/Bergamo, to ukentlige avganger fra 22. juni, helårsrute.
* Bucuresti, to ukentlige avganger fra 23. juni, helårsrute.
* Alanya/Gazipasa, tre avganger i uken i fellesferien, ellers to ukentlige avganger fra 6. mai, sommerprogrammet*.
* Porto, to ukentlige avganger fra 23. juni, sommerprogrammet.
* Bologna, to ukentlige avganger, fra 22. juni, sommerprogrammet.
* Thessaloníki, to ukentlige avganger fra 24. juni, kun høysesong*.
* Bari, to ukentlige avganger fra 22. juni, kun høysesong.
* Skopje, to ukentlige avganger fra 23. juni, kun høysesong.

Nytt fra Bergen

* Milano/Bergamo, to ukentlige avganger fra 30. april, inngår i sommerprogrammet.

Fra Haugesund

Disse rutene ble lansert 7. oktober
* Malaga, to ukentlige avganger fra 3. april, sommerprogrammet.
* Alicante, to ukentlige avganger fra 1 april, helårsrute.

Nye ruter og økt frekvens kommer også nordiske naboer til gode. Selskapet lanserte har når lansert ti nye ruter fra Danmark. Totalt øker Norwegian med over 1,5 millioner seter for den kommende sommersesongen på tvers av markeder.

NB: Norwegians sommerprogram går fra slutten av april til slutten av oktober. I sommerens høysesong øker antall ruter. Når sommersesongen avsluttes, starter vinterprogrammet som går fra slutten av oktober til slutten av april. ©