I en epost til kundene sent mandag ettermiddag skriver Norwegian at de vil fryse kundefordels-programmet Norwegian Reward mens operasjonen med å rekonstruere selskapet pågår.
– Reward- medlemskapet ditt vil fremdeles være aktivt, men i pausen vil det ikke være mulig for Reward-medlemmer å opptjene eller bruke CashPoints eller Rewards når man bestiller reiser med Norwegian, skriver selskapet og nevner eksempelvis flybilletter og ekstra bagasje som noe en vanligvis vill kunne bruk de opptjente poengene på.
Også etter at pausen varsler selskapet at det kan bli begrensing på hvordan opptjente bonuspoeng kan brukes så lenge virkningene av Corona-pandemien preger driften av selskapet.
Til gjengjeld for ulempene de nye reglene medfører for kundene forlenger Norwegian gyldigheten av alle bonuspoeng som utløper 31. desember i år med ett år.
– Vi forstår at dette kan være frustrerende for medlemmene våre som gjerne vil benytte seg av Reward-programmet, og vi beklager ulempene dette medfører. Vårt mål er å gjenåpne Reward så fort virkningene av pandemien avtar og Norwegian kan returnere til en mer normal drift. skriver selskapet. ©