I programmet for vinteren 2023/24 blir det flere avganger til de populære spanske reisemålene Gran Canaria og naboøya Tenerife fra Norge.

Populært

Til Tenerife blir det nonstop-flyvinger fra Bergen og Stavanger. Begge disse starter 8. oktober med avgang én gang i uken, på søndager.

Det er mange år siden sist SAS fløy rutefly til det afrikanske kontinentet, men i det nye vinterprogrammet – der SAS kommer med flere nyheter senere –  skal selskapet fly til marokkanske Agadir fra både København og Stockholm. 

Flyvningene til Agadir, en populær turist- og havneby i Marokko, går fra 4. november 2023 til slutten av mars 2024, hver lørdag fra både København og Stockholm.

Til Marrakech

Rutene skal opereres med et 180-seters Airbus A320neo, med avgang klokken 08.15 fra Stockholm, og 20 minutter senere fra København. Returflyvningen på sistnevnte går klokken 13.10, mens de svenske reisende har avgang 14.30

– Tilføyelsen av Agadir til vårt nettverket betyr at vi flyr til Afrika igjen for første gang på flere tiår, sier direktør Erik Westman i SAS i en pressemelding.

Agadir er for mange kjent for sine lange strender, stabilt varmt vinterværet og et ellers vakkert landskap. Området byr også på mange aktiviteter, som golf og surfing. I

Idag er det kun Norwegian som har ruter fra Oslo til Marokko. Det norske lavprisflyselskapet flyr til fargerike Marrakech, landets fjerde største by sørvest i Marokko, to ganger i uken. ©