Angivelig vet selv ikke toppsjef Anko van der Werff hvor flyturen går.

Rask påmelding

Kort oppsummert betyr «Destination unknown» at EuroBonus-medlemmer får tilbud om en returbillett på 30 000 poeng. Turen går fra 5. til 8. april i år til et ukjent reisemål og er forbeholdt medlemmer av selskapets fordelsprogram.

SAS har slått på stortromma i sosiale medier når det gjelder «ukjent reisemål», i tillegg til en rekke annonser for å rette oppmerksomheten mot muligheten og øke spenningen inn mot flyet som letter.

Mandag ble tilbudet åpnet for EuroBonus-medlemmer. Da registreringen startet klokka 12.00 var  tusen personer registrert i løpet av få minutter over.

Mindre enn fire timer senere hadde ifølge den danske pressesjefen Alexandra Lindgren Kaoukji i SAS 4200 EuroBonus-medlemmer registrert seg. 

Utenom det vanlige

Passasjerene som får plass på flyet blir i etterkant plukket ut gjennom et lotteri, og får ikke beskjed om hvor reisen går før de har satt seg i SAS-flyet, bekrefter pressesjefen.

Kommersiell direktør i flyselskapet Paul Verhagen er fornøyd med mottakelsen av medlemmene i flyselskapets fordelsprogram.

– Selv er jeg begeistret for dette innovative konseptet, og er overbevist om at også andre er det, sier Verhagen blant annet.

Konsernsjef van der Werff bemerker at han synes det er interessant at man nå kan tilby muligheten for et eventyr som dette. Han lover samtidig at SAS vil satse på å gjøre reisen til et ukjent reisemål litt utenom det vanlige.

SAS er dog ikke det første flyselskapet som tilbyr en reise til et ukjent reisemål. Både Qantas og Lufthansa også gjort lignende opplegg tidligere. ©