Kruger nasjonalpark forbindes med helt andre attraksjoner enn denne. I det enorme, nesten 20 000 kvadratkilometer villmarks-området, lever et imponerende mangold av ville dyr, fra elefanter og leoparder, til giftige slanger og villhunder.

LEKRE ROM: Rommene på toghotellet er svært luksuriøse.

Kruger Shalati er nok en god grunn for å besøke Sør-Afrikas største viltreservat. Dette er et «toghotell» permanent plassert på Seleti-broen, som svever over delven Sabie.

– Hotellet er en hyllest til dem som utviklet og etablerte parken for snart hundre siden, skriver det luksuriøse og høyst spesielle hotellet på sine nettsider.

For hundre år siden var toget i bevegelse, men parkerte på broen over natten på stedet der det nå er plassert permanent.

– Inspirasjonen til hotell-etableringen kommer fra den historiske broen, sier en representant for hotellprosjektet til Lonely Planet. 

Da nasjonalparken ble etablert på 1920-tallet var toget den eneste måten du kunne besøke den som gjest. 

– Det å parkere på broen for natten var et spektakulært høydepunkt på reisen gjennom parken, sier representanten videre. 

– Vi gir det gamle konseptet med dette en ny og moderne tolkning.

Les mer om Kruger HER!

Inne i toget blir gjestene møtt med rom med store glassvegger for bedre å kunne beundre den vidstrakte utsikten gjennom hele dagen. Toget har egen terrasse og utendørs basseng, slik at gjestene trygt kan ta seg et bad høyt over elven der krokodiller, flodhestene, bøfler, elefanter og andre ville dyr til daglig oppholder seg.

Toget har 31 rom, hvert med «deilige og myke» møbler, samt gulv-til-tak-vinduer. De inneholder til og med badekar med utsikt over savannen der du kan beundre solen når den går ned over et av de flotteste landområdene på jorda. ©