Etter to sesonger på hoteller i Maui på Hawaii og Taormina på østkysten av Sicilia flyttes handlingen til Thailand. Strømmetjenesten HBO vil ikke bekrefte, men flere kilder nær produksjonen bekreftet nyheten. 

Mannen bak serien Mike White er observert flere steder i det populære ferielandet. 

KOH SAMUI: Mye tyder på at tv-serien The White Lotus havner her. (Foto: Bjørn Moholdt)

Til øya

Dessverre blir ikke den vidunderlig forvirrede Tanya McQuoid i skuespilleren Jennifer Coolidges skikkelse med videre. De som fikk med seg finalen i sesong to vil huske – spoiler! – hennes tragiske bortgang i Det joniske hav.

Fordi de to første sesongene av serien ble filmet på Four Seasons-hoteller – henholdsvis The Four Seasons Resort Maui i Wailea, og sicilianske San Domenico Palace i Taormina, som også er et Four Seasons Hotel, er sjansen stor for at også tredje sesong havner på et av hotellgruppens øvrige eiendommer. 

Four Seasons har fire hoteller i Thailand – ett ved elvebredden i Bangkok, et annen blant rismarkene i Chiang Mai, et tredje dypt inne i skogene i Nord-Thailand – samt et spektakulært et på øya Koh Samui. 

LES MER: Koh Samui – et Thailand i miniatyr!

På bakgrunn av at The White Lotus tidligere er spilt inn i strandomgivelser, og på øyer, satser mange pengene sine på at tredje sesong havner på sistnevnte hotell.

Nye ansikter

Allerede før premieren på den andre sesongen antydet «showrunneren» White muligheten for en sesong tre i Asia. Han så også for seg temaer som serien ennå ikke har fordypet seg i. 

– Sesong én fremhevet penger, den andre på Sicilia handlet om sex, forklarte han etter finalen på sesong to. 

– Den tredje bør være et mer satirisk og morsomt blikk på døden, i kombinasjon med østlig religion og spiritualitet, sa han blant annet.

Utover det er lite kjent om den kommende sesongen, annet enn at den forventes å inneholde en rekke nye karakterer, slik sesong to gjorde (Coolidges Tanya og Jon Gries, som hennes ondskapsfulle ektemann Greg, var de eneste to karakterene som var med videre fra sesong én). Det vil ta en stund før produksjonen starter, men på bakgrunn av alle prisene serien har mottatt, og ikke minst den verdensomspennende oppmerksomheten, er sjansen stor for at sesong tre vil inneholde en rekke toppnavn i Hollywood.

Mange venter i spenning på nettopp det. ©