De kommende ektefellene har muligheten til å velge mellom to ulike pakkeløsninger. Den ene er «Partners in Crime». Her må paret selv ha med seg en prest eller annen person som har nødvendig autorisasjon til å vie dem.

Utenom åpningstiden

Denne pakken er beregnet på personer som ønsker å gifte seg rask, da den kun gir adgang til kapellet i et kvarter innenfor museets vanlige åpningstid, og gjester kan ikke tas med.

MUSEUM: Punken fikk stor innflytelse på utviklingen av popmusikken på 1970-tallet, noe du blir mer kjent på The Punk Rock Museum.

Det inkluderer dog to snapsglass med museets logo samt et hengelås, som enten kan tas med hjem som et minne om dagen eller henges på et gjerde beregnet for formålet.

Den andre pakken er «Till Death Do Us Punk». Den retter seg mot par som ønsker å gjøre noe ekstra ut av bryllupet. Her kan du eksempel ta med inntil 25 gjester, samt at du får tilgang til både museet og tilhørende bar en time utenom åpningstid.

Raskt og enkelt

Dypest står punkkulturen i motsetning til samfunnets toneangivende, borgerlige dyder.  Av den grunn vil de færreste sette likhetstegn mellom punkrock og ekteskap. 

LES MER: Uimotståelige Las Vegas!

Det nye vielseskapellet gjør at denne oppfatningen langt på vei må revurderes. Ekteskapet er kanskje i USA mer enn noe annet sted selve ankerfestet i samfunnet.

Museet ligger i byen som har gjort det å gifte seg raskt og ikke minst annerledes til big business. Dette har bakgrunn i lovgivningen i den amerikanske delstaten Nevada er innrettet slik at det er både enkelt og raskt å la seg smi i Hymens lenker.

Donerte gitar

Det har også resultert i at det i dag ligger mer enn 50 bryllupskapeller langs byens hovedgate, kjent som The Las Vegas Strip, der det er særlig populært å få en Elvis-imitator til å utføre bryllupet.

For øvrig åpnet museet offisielt 1. april i år med et ønske om å gi et innblikk i punkkulturen og hvordan den har utviklet seg gjennom fem tiår. 

Det har en egen bar og et såkalt jam-rom, der museums-besøkende kan spille instrumenter donert av punkmusikere. Blant annet har Pete Koller fra bandet Sick Of It All donert en av sine gitarer til The Punk Rock Museum.

Les mer om museet HER! ©