Det hjelper med litt penger når man sørger over brudd i ekteskapet. 

Stiv kontigent

Siden Melinda Gates og Microsoft-gründeren Bill Gates «gikk hver sin vei» har sistnevnte trukket seg tilbake til et av USAs og verdens mest eksklusive golfanlegg. Der bor mange-milliardæren «godt» i et privat hjem med blant annet seks soverom.

VAKKERT OMRÅDE: Alt Bill Gates og de øvrige klubbmedlemmene trenger er å finne innenfor dette 712 mål store rikmanns-området.

The Vintage Club i Palm Springs’ Indian Wells er spredt på over 712 mål, og er privat country club for de ultra-rike. Her har 65 år gamle Gates bodd i flere måneder allerede, og er ikke alene. Andre kjente rikinger, som Charles Koch og Philip Anshultz, er også blant de residerende.

I tillegg til «medlemskontingenten» ligger boligprisene i Vintage Club på mellom 20 og og 165 millioner kroner. 

Og det som gjør The Vintage Club så ekstraordinær? Mye har å gjøre med dollar-milliardærenes store fellesinteresse – golf. Stedet har to høyt rangerte 18-hulls Tom Fazio-designede baner og et klubbhus på hele 85 000 kvadratmeter. 

God pleie

I tillegg finnes det en rekke restauranter og et luksuriøst spa her, samt et sikkerhetsopplegg som legges spesielt til rette for dem som finner veien hit.

– Det perfekte stedet å gjemme seg bort fra alle som vil vite mer om skilsmissen, eller det påståtte båndet til Jeffrey Epstein, ifølge en kilde som har fulgt den normalt mediesky Gates.

Bill Gates brukte angivelig over hundre millioner kroner på det omfangsrike huset da han kjøpte det i 1990. Hjemmet sprer seg ut over 13 500 kvadratmeter og har i tillegg til seks soverom også ni bad – langs en usjenert del av det svært velstelte golfanlegget. 

Så – stemmer det at penger ikke kan kjøpe lykke? Trolig er det uansett bedre å pleie et brudd i et gedigent herskapshus og spille golf i luksuriøse omgivelser enn å sitte i en snusket leilighet uten utsikt. 

Men – alene føler man seg trolig uansett. ©