Det er Emirates som spanderer natten på JW Marriot Marquis Dubai – et av verdens høyeste fem-stjerners hoteller proppet med prisbelønte spisesteder, et eget shoppingsenter og luksuriøst spa. 

Fleksible bookinger

Herfra er det også kort vei til attraksjoner som Dubai Mall, Burj Khalifa og Dubai Opera.

STRANDBY: Mange nordmenn reiser til Dubai for å oppleve strendene der. (Foto: Bjørn Moholdt

Tilbudet gjelder for kunder som bestiller Economy-billetter til Dubai mellom 2. til 23. desember for reiser fra og med 6. desember 2020 til og med 28. februar 2021. 

Booker du First- eller Business Class får du to gratis netter fra og med ankomstdagen. 

Inkludert i pakken følger Emirates’ fleksible booking-vilkår og en omfattende reiseforsikring som inkluderer dekning for flere scenarioer i forbindelse med Corona-pandemien. Det inkluderer blant annet dekning om en reisende blir smittet mens reisen pågår, og trenger medisinsk behandling eller hjemreise. 

Kommer du deg til Dubai må du fremvise ha en negativ PCR-test som ikke er eldre enn 96 timer. Ved ankomst på Dubai internasjonale lufthavn kan du også bli bedt om å ta en test til. Barn under 12 år og passasjerer med alvorlige eller moderate funksjonshemninger er fritatt fra kravet om PCR-test. 

Emirates’ norgessjef Terje Grue gleder seg over en oppgang i salget på Dubai.

– Vi ser at vår egen hjemmeside står for mye av salget. Det bekrefter reiselysten hos nordmenn, og at flere ønsker å reise ansvarlig og under et trygt smittevernsregime, sier TGrue i en kommentar til Way2Go.

Shoppingfest

I Dubai er det ellers påbudt å gå med maske på alle offentlige steder, inkludert på Emirates’ flyvninger. Barn under seks år som har problemer med å ha på masker er unntatt. Du kan ta av deg masken når du sitter på en restaurant eller kafe. Sosial avstand er også praktisert over hele byen, inkludert på kollektivtransport. 

Hotellene i Dubai bruker kontaktløs innsjekk og alle rom er ekstra godt rengjort for gjestenes sikkerhet. Alle innendørs lokaler, inkludert kjøpesentre, har påkrevd temperatur-sjekk ved inngangene. Det er også utstrakt bruk av digitale sikkerhetsrutiner som kontaktløse menyer på restauranter. 

Det er kanskje verdt å nevne at den store shoppingfestivalen arrangeres fra 26. desember, for den som skal gjøre en type alternative handel. 

– Det er gledelig å se at salg av flyreiser til Dubai går bra akkurat nå. Vi ser også at vår egen hjemmeside står for mye av salget i disse dager. Det bekrefter reiselysten hos nordmenn, og at flere ønsker å reise ansvarlig og under et trygt smittevernsregime, sier Terje Grue, norgessjef i Emirates.

Du får mer informasjon på flyselskapets hjemmesider.©