Charter-operatøren med Hellas som spesiale forventer over 300 sportsarrangementer på sine sportshoteller i år.

Trenger flere

Treningsturer er blant årets merkbare reisetrender. For Apollo innebærer det rekordstor etterspørsel etter denne måten å reise på.

– Sammenlignet med i fjor er etterspørselen femdoblet, skriver Apollo i en pressemelding.

Av den grunn søker Apollo nå instruktører til charter-operatørens treningsreiser, Apollo Sports og Playitas-hotellene. 

– Apollo Sports har vært en enorm suksess i både Sverige og Danmark i flere år, men det var først i fjor etterspørselen virkelig begynte å ta seg opp i Norge – og på nyåret i år eksploderte det, sier kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera, til Way2Go.

– Det er utrolig gøy. Nå selger vi treningsreiser så det holder. Apollo Sports-hotellene våre er blant de best bookede for sommeren, og konseptet i seg selv det som vokser raskest. For å imøtekomme den markante økningen trenger vi nå mange dyktige instruktører med på laget for å gjøre tilbudet enda sprekere.

Apollo opplyser at det er ventet at 100 000 gjester vil feriere på et av selskapets sportshoteller i år.

Treningsturer for seniorer

I fjor lanserte Apollo nisjeproduktet Apollo Sports | Solo Senior med tilbud om alenereiser for over 60-årssegmentet.

Stadig flere nordmenn bor alene og at Apollo ser et attraktivt marked i målgruppen single seniorer. På den bakgrunn kombinerer Apollo muligheten til å trene, praktisere yoga og meditasjon i kombinasjon med sosial interaksjon i det nye nisjeproduktet.

Charterbyrået forventer først og fremst å selge ferier til seniorer på sportshoteller på Fuerteventura, flere greske destinasjoner, på Madeira og ett i Egypt.

Apollo, eid av tyske DER Touristik, inkluderer også spesialturoperatørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt treningsstedet Playitas på Fuerteventura, den nest største av Kanariøyene.